- Adım
- Xiaomi
- Cihazım
- Mi8
- Konular
- 4
9.9.27 eu beta yüklü bende şuan direk ota dan güncellerisem bir sıkıntı çıkar mı?
Şarj durumu nasıl hocam, ram kullanımu bir de?9.10.17 uzun zamandır kullandığım en iyi mi8 romu oldu açıkçası kamera geçiş sorunu dışında cihaz süper akıyor
Şarj durumu nasıl hocam, ram kullanımu bir de?
İndirilebilir bir güncelleme mi? Bu sürüm mi8 için çıktı mı?9.10.17 uzun zamandır kullandığım en iyi mi8 romu oldu açıkçası kamera geçiş sorunu dışında cihaz süper akıyor
Evet çıktı yukarıda linki paylaşılmıştıİndirilebilir bir güncelleme mi? Bu sürüm mi8 için çıktı mı?
Tamamdır buldum indiriyorum. Otadan paket seçerek güncelleme yapılabilir değil mi, twrp sanırım silindi, bilgisayar başında da değilimEvet çıktı yukarıda linki paylaşılmıştı
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet kameradan galeriye geçmeme sıkıntısı var şimdi yükledim ben de 9.10.17 yi, çok da önemli bir problem değil esasen. Parmak izi 9.10.11 de yavaştı bunda hızlanmış çok, ayrıca pil olarak beğenmediydim, bakalım bu nasıl olacakKameradan galeriye geçiş hala sorunlu. Geçiş yapıyor ama fotoğraf çekip geçtiğinizde en son çekileni göstermiyor. Ayrıca kilit açma/kapatma sesi değişti garip bir ses oldu
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi