MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Mi8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RN
Cihazım
Mi8
Konular
17
stabil linkini göremedim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar ben global stabildeyim, eu stabili paket yükleyici olarak direkt otadan yüklesem sorun yaşarmıyım. Telefon ROOTLU değil , trwp hiç biri yok bu tarz bir yükleme bana sorun yaşatırmı ?

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Hocam ayarlar / ortam ekrani / "ekran kapali bildirim geldiginde" yazan sekmeye tiklayin, oradan ayarlayabilirsiniz.
Dikkatli bakmamışlar.

stabil linkini göremedim ?

arkadaşlar ben global stabildeyim, eu stabili paket yükleyici olarak direkt otadan yüklesem sorun yaşarmıyım. Telefon ROOTLU değil , trwp hiç biri yok bu tarz bir yükleme bana sorun yaşatırmı ?
Geçemezsin twrp yükleyip format data yapıp romu flashlaman lazım forumda onlarca konu var nasıl yapılacağına dair.

Dyavol

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Mi 8 ee
Konular
4
Mi 8 in bütün versiyonlarına geldi güncelleme bir tek ee versiyonuna gelmedi ne ilginc bir olay

ismuta

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Hocam bluetooth calismiyor, foto cekince galeriye dogrudan baglanmiyor, bazi uygulamalarin uyumluluk problemi var. Bence gecmeyin pismanim biraz ben.

Arkadaslar bu surumde bluetooth sorunu yasayan var mi? Sorun yasayip da cozum bulan var mi?

Arkadaslar bu surumde bluetooth sorunu yasayan var mi? Sorun yasayip da cozum bulan var mi?
Bluetooth ile alakalı bir sıkıntı yaşamadım. Arabaya rahatlıkla bağlanıyorum. Fakat Telegram'da fotoğraf çekme sesi, GPS ile birlikte fotoğraf sayfasından galeriye geçiş olmuyor.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
MI8_V11.0.3.0.PEACNXM / Android Pie 9
Stabil sürüm

Son düzenleme:

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek
Memur
Konular
23
Bluetooth ile alakalı bir sıkıntı yaşamadım. Arabaya rahatlıkla bağlanıyorum. Fakat Telegram'da fotoğraf çekme sesi, GPS ile birlikte fotoğraf sayfasından galeriye geçiş olmuyor.
Ben de bluetooth silik gozukuyor hocam, o yuzden yeni cihaz falan ekleyemiyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt