Kamera sorunu bende de var hocam fakat şu kilit sesi olayını çözemedim miui kilit sesi kayboldu yerine pixel experience deki gibi stok android kilit sesi geldi.Hocam bluetooth calismiyor, foto cekince galeriye dogrudan baglanmiyor, bazi uygulamalarin uyumluluk problemi var. Bence gecmeyin pismanim biraz ben.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaslar bu surumde bluetooth sorunu yasayan var mi? Sorun yasayip da cozum bulan var mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaslar bu surumde bluetooth sorunu yasayan var mi? Sorun yasayip da cozum bulan var mi?
Kamera sorunu bende de var hocam fakat şu kilit sesi olayını çözemedim miui kilit sesi kayboldu yerine pixel experience deki gibi stok android kilit sesi geldi.
Cihazda root yok hocam merak ettiğim bu sorun romdan mı cihazdan mı kaynaklı güncellemeyle çözülecekse root atmayayım cihaza.Cihazınız robotlu ise system/audio/ui içinde hangi sesler yanlış ise değiştirin kilit sesi için lock.ogg vs.
Chrome dan çıkınca da devam ediyor muArkadaşa ilgimi bir sorunla karşınızdayım.. Az önce donanımhaber de bir yazı okurken elim bir bölgeye basılı kaldı ekran da bu yazı kaldı gitmiyor nedir bu ve nasıl düzelir?
Ayarlar/Ortam ekranındaMiui 11 tanıtımında Horizon Light gösteriliyordu ancak 9.10.11 de de bu özelliği aktif etmenin bir yolunu bulamadım. Bu özellik henüz gelmedi mi eu beta'ya yoksa Mi 8 desteklemiyor mu?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ayarlar/Ortam ekranında
Hocam ayarlar / ortam ekrani / "ekran kapali bildirim geldiginde" yazan sekmeye tiklayin, oradan ayarlayabilirsiniz.Ortam ekranında değişiklik yapabiliyorum ancak bildirimlerle birlikte aktif olacak horizon light özelliği için bir sekme göremiyorum. Sizde horizon light çalışıyor mu bildirim geldiğinde?