Bende pek farketmedi sanki ya. Miui 11 ile aynıSarj maşallah su gibi gidiyor. İlk defa gün içerisinde ikinci defa şarja taktım.
Ama görsellerden çok memnunum.
Pixel experience var aosp amaŞarj felaket hızlı iniyor. Var mı şarjı az giden rom önerecek ?
Hepsinin şarj az gidiyor su gibi Şaka bir yana eğer MIUI derseniz EU Beta 20.1.21 V3 veya 20.3.26 deneyebilirsiniz. AOSP'ler içerisinde Havoc, Pixel, DerpFest hepsi iyidir. Performans açısından favorim DerpFest, saflık açısından Pixel, özelleştirme derseniz Havoc deneyebilirsiniz. Batarya açısından hepsi aynı.Şarj felaket hızlı iniyor. Var mı şarjı az giden rom önerecek ?
Bu kadar rom değiştirme merakı nereden geliyor acabaHepsinin şarj az gidiyor su gibi Şaka bir yana eğer MIUI derseniz EU Beta 20.1.21 V3 veya 20.3.26 deneyebilirsiniz. AOSP'ler içerisinde Havoc, Pixel, DerpFest hepsi iyidir. Performans açısından favorim DerpFest, saflık açısından Pixel, özelleştirme derseniz Havoc deneyebilirsiniz. Batarya açısından hepsi aynı.
Boşluktan ne yapacağımı bilemiyorum diyelim hocamBu kadar rom değiştirme merakı nereden geliyor acaba
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir rom değiştirmeyi öğrenince diğerlerini de denemek istiyor insan özelliklerine nasıl olduğuna falan bakmak istiyorBu kadar rom değiştirme merakı nereden geliyor acaba
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağol hocam MiRoom Beta kullanırım onda iyi ekran süresi almıştım MiRoom Miui 12 betası çıkana kadar onu kullanırımHepsinin şarj az gidiyor su gibi Şaka bir yana eğer MIUI derseniz EU Beta 20.1.21 V3 veya 20.3.26 deneyebilirsiniz. AOSP'ler içerisinde Havoc, Pixel, DerpFest hepsi iyidir. Performans açısından favorim DerpFest, saflık açısından Pixel, özelleştirme derseniz Havoc deneyebilirsiniz. Batarya açısından hepsi aynı.
Hocam oasp nedir? Bu eski custom rom dediğimiz rom lar mı?Hepsinin şarj az gidiyor su gibi Şaka bir yana eğer MIUI derseniz EU Beta 20.1.21 V3 veya 20.3.26 deneyebilirsiniz. AOSP'ler içerisinde Havoc, Pixel, DerpFest hepsi iyidir. Performans açısından favorim DerpFest, saflık açısından Pixel, özelleştirme derseniz Havoc deneyebilirsiniz. Batarya açısından hepsi aynı.
Açılımı Android Open Source Project (Android Açık Kaynak Projesi) Google'ın yayınlamış olduğu işletim sisteminin, kaynak kodlarını alıp kullanarak yapılan saf android diye tabir ettiğimiz custom romlar hocamHocam oasp nedir? Bu eski custom rom dediğimiz rom lar mı?