rom attıktan sonra wipe data/calvic yapmanız gerekiyorduhocam mi logosunda öylece dönüyor telefon açılmıyor ne yapabilirim
Ben yapmadım. Bir sürü dosya var yedeklemek vs çok uğraştırıyor. Sorun olmadı. Bir öneriniz var mı bu tür bir durum için? 80gb foto video uygulama verisi vs vs var. Yedek alayım desem al geri yükle derken 1 gün buna ayırmak gerekecek.rom attıktan sonra wipe data/calvic yapmanız gerekiyordu
Benim de o kadar veri var ama sıkıntısız geçiş yaptım.Ben yapmadım. Bir sürü dosya var yedeklemek vs çok uğraştırıyor. Sorun olmadı. Bir öneriniz var mı bu tür bir durum için? 80gb foto video uygulama verisi vs vs var. Yedek alayım desem al geri yükle derken 1 gün buna ayırmak gerekecek.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de sıkıntısız geçiş yaptım sıfırlama yapın diyorlar temiz kurulum diyorlar ondan bahsediyorum hocam.Benim de o kadar veri var ama sıkıntısız geçiş yaptım.
Parmakla ses yükseltme indirme çok yavaş aynenSizde de ses açıp kısma sıkıntısı var mı. Tuşlarla oluyor fakat ekrandan aşırı yavaş kısılıp açılıyor.
Akıcılık için bir kaç sürüm geçmesi lazım.ben henüz yüklemedim yükleyip yüklememek konusunda kararsızım en önemlisi pil ve akıcılık benim için. Sizce gözle görülür fark var mı pil sürelerinde ve akıcılıkta? tavsiye edermisiniz yüklemeyi