MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Death

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Avni
Cihazım
mi6
Konular
9
son versiyon 20.3.26 pil performans nasıl arkadaşlar ona göre geçiş yapmayı düşünüyorum.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak05

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Son güncelleme yi indirip ayarlar güncelleme kısmından manuel olarak yükleyebilirmiyim arkadaşlar

MimosaPudica

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Son güncelleme yi indirip ayarlar güncelleme kısmından manuel olarak yükleyebilirmiyim arkadaşlar

Evet hocam yapabilirsiniz.

son versiyon 20.3.26 pil performans nasıl arkadaşlar ona göre geçiş yapmayı düşünüyorum.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20.1.21 v3 son betalarda performans olsun batarya olsun en beğendiğim sürüm oldu. 20.3.26 da gayet iyi çok fark yok kullanabilirsiniz.

Burak05

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Evet hocam yapabilirsiniz.

20.1.21 v3 son betalarda performans olsun batarya olsun en beğendiğim sürüm oldu. 20.3.26 da gayet iyi çok fark yok kullanabilirsiniz.
Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direk telefona indiremezmiyiz bunu indirilmiyo

Direk indirip hiç bi uygulama kullanmadan ayarlar sistem güncelleme kısmından manuel olarak kurabilirim dimi doğrumu anladım

Son düzenleme:

MimosaPudica

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Teşekkürler

Direk telefona indiremezmiyiz bunu indirilmiyo

Direk indirip hiç bi uygulama kullanmadan ayarlar sistem güncelleme kısmından manuel olarak kurabilirim dimi doğrumu anladım
Hocam siz tam olarak hangi romdan geçiş yapacaksınız ? Eğer hali hazırda EU Beta kullanıcısıysanız güncellemeleri denetle kısmından indirip yükle diye bilirsiniz. Eğer Global stabil sürüm kullanıyorsanız önce bootloader kilidi açıp, TWRP yükleyip, romu indirdikten sonra burdan yüklemeniz gerekmekte. Rehberler mevcut forumda.

Burak05

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Hocam siz tam olarak hangi romdan geçiş yapacaksınız ? Eğer hali hazırda EU Beta kullanıcısıysanız güncellemeleri denetle kısmından indirip yükle diye bilirsiniz. Eğer Global stabil sürüm kullanıyorsanız önce bootloader kilidi açıp, TWRP yükleyip, romu indirdikten sonra burdan yüklemeniz gerekmekte. Rehberler mevcut forumda.
bootloader kilidi açık şuanki sürümüm 11.03.0 global
İndir diyorum pc üzerinden indirin diyo pc den indirip telefona atıcam ondan sonra TWRP kullanarak yüklicem galiba doğrumu
Acaba globala ne zaman gelir 11.0.6 sürümü

MimosaPudica

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi 8
Konular
4
bootloader kilidi açık şuanki sürümüm 11.03.0 global
İndir diyorum pc üzerinden indirin diyo pc den indirip telefona atıcam ondan sonra TWRP kullanarak yüklicem galiba doğrumu
Acaba globala ne zaman gelir 11.0.6 sürümü
Doğrudur hocam romu indirip gerekli wipe işlemleri yapılacak. Sonra rom yüklenecek. İlk sayfada sıfırdan kurulum anlatılıyor.

gunes59

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Güneş
Cihazım
Mi8, mi6
Meslek
Elektronik
Konular
14
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba arkadaşlar , Mi 8 Android Q (10) Miui 11 Global Beta ve Global Stabil ( Xiaomi.eu) romu çıkmıştır.
%100 Türkçedir.

İlk Kurulum: TWRP açın , Recovery - [Sadece Android Q] Xiaomi Mi 8 - Twrp 3.3.1-1031 Tek Tuş Yükleme Aracı

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Güncelleme için, romu cihazı indirin ya da kopyalayın ardından TWRP install menüsünden xiaomi.eu_multi_xxx.zip dosyasını bulup "Swipe to confirm flash" yazısını sağa doğru çekip kurulumu yapın, ardından Reboot diyerek yeniden başlatın.

Ekran Görüntüleri:
Eklenecek.

Bilinen Hatalar:
MIUI11 ilk rom.

Root yapmak için öncelikle magisk unistaller ile eski sürümü kaldırın ve magisk 20 ve üzeri ile root yapın aksi takdirde cihaz fastboot ekranında kalıyor. Bu ekranda kalırsada yine uninstaller ile magisk kaldırınca sorunsuz açılıyor. İlk açılış uzun sürebilir.

Not:
1-Ayarlar Telefon hakkında - miui sürümü 7 kez dokunun geliştirici olun
2- Ayarlar- Ek ayarlar - geliştirici seçenekleri menüsünden oem kilidi ve usb hata ayıklama modu açık olsun.

İndirme Bağlantısı Haftalık:

İndirme Bağlantısı Stabil:

Hocam şimdi ben global stabildeyim. twrp yükleyicem. Peki root atmalı mıyım?

gunes59

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Güneş
Cihazım
Mi8, mi6
Meslek
Elektronik
Konular
14
Size kalmış atmazsaniz twrp tekrar PC ile yüklemek zorunda kalabilirsiniz
Demek istediğim şu aslında. Ben global kararı roman eu roma dönerken, twrp ile wipe yapıp eu beta romu kurduktan sonra reboot yapmadan magisk ropt yapsam sıkıntı olmaz si mi?

Üst Alt