Format gerekli, ben merak edip denemiştim mesajlar çöküyordu.haftalıktan kararlıya geçerken ne yapmak lazım, direkt geçebiliyor muyuz format atmamız gerekir mi ?
Kesin olmamakla birlikte MIUI 11 için son beta sürümü 20.3.26 olacak. Bundan sonraki betalar MIUI 12 için verilmeye başlanacak.Miui 12 gelene kadar yeni güncellemelerin durdurulduğu doğru mudur?
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bildirimler > Kilit ekranı bildirimleri > Biçim kısmından "Bildirimleri göster ancak içeriği gizle" şeklinde seçebilirsiniz.Stabil 11.0.6 kullanıyorum. Ekranım kilitli iken bütün bildirimlerin geldiğini görmek ama içeriğini görmek istemiyorum. Ayarını bulamadım. Normal mi?
Teşekkür ederimBildirimler > Kilit ekranı bildirimleri > Biçim kısmından "Bildirimleri göster ancak içeriği gizle" şeklinde seçebilirsiniz.
1-bence pil konusunda daha iyi. Play hizmetler şarj yemiyorglobal stabilden eu stabile geçmek istiyorum ama bikaç sorum var
1- geçememe değecek değişiklikler var mı. + - ne gibi farklar var
2- twrp ile mi yüklemem gerekiyor eu zip dosyasını
3- twrp ile yükleniyosa ilk sayfadaki resimlerdeki wipe işlemlerini yaptığımda telefona attığım eu stabil zip dosyası telefondan silinmiyo mu
teşekkürler