Hangi sürümü kullanıyorsunuz ? Eğer beta ise haftaya cuma gelecektir. Stabil ise çok yakında yeni sürüm çıkacak. Net tarih yok ancak eli kulağındadır.Yeni güncelleme ne zaman gelir acaba batarya eskisi gibi değil ana ekrana döndüğümde kasma oluyor
Gelen bildirime tıklayın açılan pencerede sağ üstteki çark simgesine sonra da altta ki tek duran seçeneği kapatın. Buraya ayrıca, uygulama bilgisinden uygulama davranışları kısmından da ulaşabilirsiniz.Sürekli WhatsApp kişilerinize erişti diye bildirim geliyor. Nasıl engelleyebilirim?
Teşekkür ederim.Gelen bildirime tıklayın açılan pencerede sağ üstteki çark simgesine sonra da altta ki tek duran seçeneği kapatın. Buraya ayrıca, uygulama bilgisinden uygulama davranışları kısmından da ulaşabilirsiniz.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim.Teşekkür ederim.
Merhaba, ben telefonuma aylar önce imei attırdım ama güncelleme gelmiyor. Elden twrp ile custom rom yüklememi söyledi yapan arkadaş. Imei gitmeden nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek var mı? Buradaki romu direk twrp den yüklersem sorunsuz bir şekilde oluyor mu?
Bu yöntem ile yükleyin...
Rehber - Twrp Üzerinden Custom ve Global Rom Güncelleme
Arkadaşlar hangi romda olursak olalım (Beta veya Stabil) o roma ait ZİP/RECOVERY rom dosyasını indiriyoruz ve hiç bir veri kaybı olmadan yeni güncel roma/sürüme geçiş yapıyoruz. Her ihtimale karşı PC'ye,Flash diske , resim,müzik,video vs yedek alın ne olur ne olmaz... Yapacağınız bu işlemlerde...forum.miuiturkiye.net
Hocam çok teşekkürler. İşlemi yapan arkadaş. Twrp' den yaptığımda veri kaybı olacağını söylemişti ancak attığınız konuda veri kaybı olmaz yazıyor. Kusura bakmayın pek anlamadığım için soruyorum, yanlış birşey yapmak istemem. Ayrıca ben şuan "xiaomi.eu 10.3.5" sürümünü kullanıyorum. Miui 11'in son sürümüne nereden ulaşabilirim indirmek için?