MIUI 11 [Android 10] Mi 8 Lite Mi Room 20.3.26 Beta Rom

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
Ben de rom'u indiriyorum. Bu akşam android 10'a geçeceğim sanırım. Kimse ağlamadığına göre sorun yok gibi. :D

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
17
Twrp ve orange artik su dokunmatik sorununu duzeltmeli ya en iyi verimi multilang twrpde aldim suankilerde hep dokunmatik tepki vermiyor kurtarma modunda bile calistirsam
kendimce şöyle bir çözüm buldum bizim cihazlar için biraz uğraştırıcı ama 7 8 kere denedim ( android 10'da modüllerde sıkıntı yaşadığımdan doğrusunu bulana kadar ) her defasında işe yaradı, sıkıntı çeken arkadaşlar içinde aşağıya bırakıyorum

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
ben cihazın kilidini açtığımda bir twrp kurdum ve neredeyse bir yıldır aynı twrp ile her şeyi kurabiliyorum. hiçbir sorun çıkmadı.

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
17
ben cihazın kilidini açtığımda bir twrp kurdum ve neredeyse bir yıldır aynı twrp ile her şeyi kurabiliyorum. hiçbir sorun çıkmadı.
benimde aynı şekildeydi fakat android 10'a geçerken sıkıntı yaşadım sonrasında orangefox ile belirttiğim gibi çözümü buldum, sizde kullandığınız twrp sürümünü belirtirseniz sıkıntı yaşayan arkadaşlar için faydalı olabilir

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
benimde aynı şekildeydi fakat android 10'a geçerken sıkıntı yaşadım sonrasında orangefox ile belirttiğim gibi çözümü buldum, sizde kullandığınız twrp sürümünü belirtirseniz sıkıntı yaşayan arkadaşlar için faydalı olabilir
az önce android 10'a geçerken de twrp değiştirmedim. benim twrp en ideali galiba, hiç güncellemedim. :D
twrp'ye girince üstte yazanları aynen yazıyorum: twrp-3.2.3-1003 for mi 8 lite --by wzsx150

metin55k

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
mi 8
Konular
42
az önce android 10'a geçerken de twrp değiştirmedim. benim twrp en ideali galiba, hiç güncellemedim. :D
twrp'ye girince üstte yazanları aynen yazıyorum: twrp-3.2.3-1003 for mi 8 lite --by wzsx150
hocam bahsettiginiz twrp sikintisiz kurdurdumu miroomu ozaman onu kuralim biz bu uyumlu diye orangefoxa gectik dokunmatik sorunu can sikici panelden galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Assalat hocamin dedigi twrpyi konuya ekleyin cravel hocam orangefoxa nazaran daha stabil ve dokunmatik problemine rastlamadim boe panel

Son düzenleme:

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
hocam bahsettiginiz twrp sikintisiz kurdurdumu miroomu ozaman onu kuralim biz bu uyumlu diye orangefoxa gectik dokunmatik sorunu can sikici panelden galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Assalat hocamin dedigi twrpyi konuya ekleyin cravel hocam orangefoxa nazaran daha stabil ve dokunmatik problemine rastlamadim boe panel
Hemen hemen tüm romları bunla kurdum ve bir kez bile sorun yaşamadım. Bizim cihaza portlanan ilk twrplerden biriydi. Kurdum, hiç güncellemedim. :)

CHARRİNS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
16
Sonunda Mi room stabil çıktı.