teşekkürler dönüşünüz için, sanırım magisk modüllerde sadece camera2 api gcam için çözüm bulunmadı henüzHer şey gayet iyi geldi bana. Pil güzel, akıcılık yerinde. Magisk modülleri konusunda da sıkıntı yaşamadım.
Hocam bu romu kurdugumuzda android 10 da kurmuş oluyoruz değil mi
Hocam bu romu kurdugumuzda android 10 da kurmuş oluyoruz değil mi
Evet cam2apı problemli APK lardan kaynaklı problemde olabilir deniyorumteşekkürler dönüşünüz için, sanırım magisk modüllerde sadece camera2 api gcam için çözüm bulunmadı henüz
9.11.14 versiyonunu yeni gözlemlediğim için direk geçmemiştim ilk aşamada ama sanırım bu hafta sonu bende geçeceğim bu sürüme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
doğrudur 9.12.6 sürümüyle birlikte android 10 geldi mi 8 lite için önceki sürümler android 9 olarak
Evet cam2apı problemli APK lardan kaynaklı problemde olabilir deniyorum
Denemedim ama bi bakandroid 10 bu süfürümünde viper4android kurabilen var mı acaba telefona , bir kaç yöntem denedim olmadı
maalesef.. uygulamada tekrardan sürücüler yüklenmedi diyor belirtilen dosyayı silince, sürücüleri yükleyincede boatload ekranına atıyor yeniden başlatmadaDenemedim ama bi bak
Rehber - (Android 10 - MIUI 11) Viper4Android FX Kurulumu
Merhaba arkadaşlar Android 10 MIUI 11 için en kolay Viper kurulumu anlatacağım 1. SeLinuxModeChanger.apk indirin, kurun, root izni verin ve Permissive e tıklayın. 2. Magiskten Viper Modülünü Flashlayalım ve telefonu yeniden başlatalım. 3. Telefon yeniden başlayınca Viper uygulamasına girin...forum.miuiturkiye.net
Yöntemi denemediğim için birşey diyemiyorummaalesef.. uygulamada tekrardan sürücüler yüklenmedi diyor belirtilen dosyayı silince, sürücüleri yükleyincede boatload ekranına atıyor yeniden başlatmada
Yöntemi denemediğim için birşey diyemiyorum
Stabil çıksa donucem direk zaten 9a bende 10da eksik çok daha
Eksik çok demişsiniz. Ne gibi eksiklikler fark ettiniz?Yöntemi denemediğim için birşey diyemiyorum
Stabil çıksa donucem direk zaten 9a bende 10da eksik çok daha