Evet hocam, Mi 8 Lite ile uyumsuz.mi 8 lite and10 mi room beta da modüllerin kurulumundan sonra yeniden başlatmada bootloop a atıyor
Evet hocam, Mi 8 Lite ile uyumsuz.
Teşekkürler hocam çalıştı fakat Play Store SELinux uygulamasını zararlı olarak görüyor.mi 8 lite için şu şekilde çözdüm ;
öncelikle cihazı SELinux tan Permissive e getiriyoruz, bunun için ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirindirin, kurun, root izni verin ve Permissive e tıklayın.
sonrasında ilk önce ekte verdiğim magisk-riru-core-v19.5 modülü magiskten gösterip yükleyip reboot
sonrasında magisk-EdXposed-YAHFA-v0.4.6.0_beta(4481)-release modülü magiskten gösterip yükleyip reboot
cihaz açılınca EdXposedInstaller_v2.2.5-release apk yı kuruyoruz
izin isterse ilgili izinleri veriyoruz , safetynetten geçip onay veriyor
Teşekkürler hocam çalıştı fakat Play Store SELinux uygulamasını zararlı olarak görüyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
modülü xposed içinden yüklediğinizde direk aktif olmuyor, xposed modüller sekmesine girip customiuizer yanındaki boş kutuyu işaretlemeniz gerekiyor, sonradan da uygulamaya girdiğinizde içinden ayarları yapın ve cihazı yeniden başlatın , cihaz yeniden başlamadan aktif olmadan çalışmazxposed düzgün yüklendi. ancak customıuızer ısrarla modülü aktifleştirin uyarısı veriyor. çözümü nedir yardımcı olur musunuz. root izni verdim.
bu dediklerinizi aynen yapmıştım.
exposed ilk sayfadaki şekilde aktif olarak gözüküyorsa ve modüller kısmından yanında customiuizer ın yanında tik seçili olarak olmasına rağmen aktif olmuyorsa kullandığınız xposed ile magisk sürümü uyumsuz olabilir
geçen hafta ekte ilettiğim xposed manager ile magisk 20.3 te başarılı bir şekilde xposed ve customiuizer kurup aktif etmiştim ( daha sonra kaldırdım ) sürüm farklıysa bunu deneyin isterseniz
ek olarak ekteki yeni sürüm yahfa bende yüklüydü