- Adım
- Cüneyt
- Cihazım
- redmi note 8
- Meslek
- yakın dövüş uzmanı
- Konular
- 19
Farklı sürüm deneyin çalışan bir tane bulacaksınızNetflix uygulaması Google Play'de yok dışardan kurunca da kabul etmiyor kuruyor açmıyor cihaz desteklemiyor vs diyor
Netflix uygulaması Google Play'de yok dışardan kurunca da kabul etmiyor kuruyor açmıyor cihaz desteklemiyor vs diyor
1-2 güncellemeye efso olacak bir rom ancak özellikle damla çentiği üzerine biraz değişiklik yapmaları lazım.İlginç hocam. Şuan romda değilimi netflix de kurmadım ama normalde çalışması lazım. Bu rom cihazdan cihaza farklı durumlar mı çıkartıyor anlamadım
Magisk hide seçeneğini açarsanız ayarlardan büyük ihtimalle düzelicek.teşekkürler hocam çok övmüşsünüz şuan kuruyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bu sorunu nasıl cozeriz
Netflix dışardan baya eski sürümü buldum kurdum kabul etti onuİlginç hocam. Şuan romda değilimi netflix de kurmadım ama normalde çalışması lazım. Bu rom cihazdan cihaza farklı durumlar mı çıkartıyor anlamadım
BakayimMagisk hide seçeneğini açarsanız ayarlardan büyük ihtimalle düzelicek.
Netflix dışardan baya eski sürümü buldum kurdum kabul etti onu
Bakayim
Bir sorun daha belirteyim
Tam ekran modu aşağıdan yukarı çekme kısmı calismiyor .
Tuşlu yaptığım zaman ise sadece geri tuşu çalışıyor
Note 8 cihaz kontrol ettim magisk sildim denedim vs yok malesef bana Özel herhaldeHocam çalışıyor. Ben o bölümleri iyi kontrol ettim. Anlık arayüz takılması olmuştur. Cihazı yeniden başlatın.
Note 8 cihaz kontrol ettim magisk sildim denedim vs yok malesef bana Özel herhalde