- Adım
- Not Found
- Cihazım
- Poco X6Pro
- Meslek
- Mod
- Konular
- 320
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhabalar,
Redmi Note 8 için hazırlanmış rom ile karşınızdayım. Aşırı hızlı ve stabil çalışması ile sizi mest edecek. Tavsiye ederim.
Cihazınızın Bootloaderi açık ve TWRP Kurulu olmalı. Yoksa işlemlere devam edemezsiniz. Bakınız : Recovery - Redmi Note 8 - Official Twrp 3.3.1.0 - 05.12.2019
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cihazınızın Bootloaderi açık ve TWRP Kurulu olmalı. Yoksa işlemlere devam edemezsiniz. Bakınız : Recovery - Redmi Note 8 - Official Twrp 3.3.1.0 - 05.12.2019
Adım 1 : Aşağıdaki linkten Romu, magisk dosyasını indiriniz. Gapps Dahildir
Adım 2 : Cihazı Twrp modundan başlatın. ( Cihazı kapatıp, tekrar açın, açarken ses açma tuşu + güç tuşuna basılı tutun ) Eğer başka bir romdan veya ilkkez stok romdan geliyorsanız, Wipe menüsünden Dahili hafıza hariç hepsini siliniz. Güncelleme amaçlı burdaysanız wipe yapmadan İndirdiğiniz Romu, gapps ve magisk dosyasını, cihazınıza atınız. ( İlk kez twrp kuranlarda bazen dahili hafızaya dosya atılamıyor, bunun için format data yapmanız gerekebilir, verilerinizi yedekleyin )
Adım 3 : Twrp ekranından sol üst bölümden install tuşuna tıklayıp romu yükleyiniz. Cihazı açınız. Açıldıktan sonra eğer root isterseniz tekrar twrp moda girip Magisk dosyasını şuan kurunuz.
Adım 4 : Bravo!!! Cihazınıza Romunuzu kurdunuz.
Adım 5 : Bir beğeni ve teşekkürü çok görmeyin
Not: Miui gibi romlardan geliyorsanız vede kurulum sonrası cihaz boot logoda kalıyorsa format data yapmanız gerekecektir. Bunun sonucunda dahili hafızanızdakiler silinir. Bilgilerinize.
Adım 1 : Aşağıdaki linkten Romu, magisk dosyasını indiriniz. Gapps Dahildir
Adım 2 : Cihazı Twrp modundan başlatın. ( Cihazı kapatıp, tekrar açın, açarken ses açma tuşu + güç tuşuna basılı tutun ) Eğer başka bir romdan veya ilkkez stok romdan geliyorsanız, Wipe menüsünden Dahili hafıza hariç hepsini siliniz. Güncelleme amaçlı burdaysanız wipe yapmadan İndirdiğiniz Romu, gapps ve magisk dosyasını, cihazınıza atınız. ( İlk kez twrp kuranlarda bazen dahili hafızaya dosya atılamıyor, bunun için format data yapmanız gerekebilir, verilerinizi yedekleyin )
Adım 3 : Twrp ekranından sol üst bölümden install tuşuna tıklayıp romu yükleyiniz. Cihazı açınız. Açıldıktan sonra eğer root isterseniz tekrar twrp moda girip Magisk dosyasını şuan kurunuz.
Adım 4 : Bravo!!! Cihazınıza Romunuzu kurdunuz.
Adım 5 : Bir beğeni ve teşekkürü çok görmeyin
Not: Miui gibi romlardan geliyorsanız vede kurulum sonrası cihaz boot logoda kalıyorsa format data yapmanız gerekecektir. Bunun sonucunda dahili hafızanızdakiler silinir. Bilgilerinize.
Changelog:
• Initial Official Device Build
• Initial Official Device Build
PixelPlusUI ROM Android 10.0 Rom :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Twrp : Official Twrp V3.3.1.0 Gingko
Magisk Manager 20.3 :
Miui Kamera İsteyenler için : Magisk modülü üzerinden kurunuz
Miui Kamera Port :
48mp Camera Fix :
Güle güle kullanın. Anlatılanları eksiksiz yapmanız halinde sorunsuz geçebileceksiniz.
Yapılanlarda tüm risk size aittir.
Moderatör tarafında düzenlendi: