Rom [Android 10.0][Redmi Note 8] Official Havoc Os Rom [09.04.2020]

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Teşekkür ederim hocam,pil konusu tatmin ederse havoc'da uzun süre kalabilirim akşam bakayım da Android 10 çıkana kadar Miui sanırım kasmaya devam edecek gibi duruyor.
Hocam bu ana ekrana geçtikten sonra eu beta da ekran kararıp bir daha atlama yapıyor sizde de oluyormuydu o olay çok sinir etti beni?

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam bu ana ekrana geçtikten sonra eu beta da ekran kararıp bir daha atlama yapıyor sizde de oluyormuydu o olay çok sinir etti beni?

Nasıl yani hocam tam anlayamadım demek istediğinizi

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hocam evet konuştuk daha yılını doldurmamış bir işlemci ve telefonun sıkıntılarını çözmek yerine direk Note 9 çıkarmak ne kadar mantıklı beni düşündürüyor

Tek senede iki cihaz çıkartıyorlar. Note 7 ile 8 arası 7-8 ay. Buda şu anlama geliyor, zamanla yazılım kalitemiz düşecek, giderek samsung a benzeyecek. Mutlu müşteriden, kaliteli yazılımdan çok sürümden para kazanmaya odanlanacaklar.

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Nasıl yani hocam tam anlayamadım demek istediğinizi
Herhangi bir programın içindeyken ana ekrana düşmek için tuşa bastığımda ekran bir donuyor gidip geliyor ondan sonra simgeler tekrar yerleşir gibi oluyor anca oturuyor ekran anlatabildim mi bilmiyorum ama deli oldum eu stabilde böyle birşey yoktu eğer düzelmez ise ya stabile yada bende havoc a geçmek durumunda kalacağım :(

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320

Format data yapıp üzerine wipe işlemlerini yaptınız. Eu kurmadan önce de firmware güncellemesini kurdunuz değil mi ?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Tek senede iki cihaz çıkartıyorlar. Note 7 ile 8 arası 7-8 ay. Buda şu anlama geliyor, zamanla yazılım kalitemiz düşecek, giderek samsung a benzeyecek. Mutlu müşteriden, kaliteli yazılımdan çok sürümden para kazanmaya odanlanacaklar.
Gidişat bunu gösteriyor

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Hocam aslında bu söylediklerinizin ilacı Oneplus Oxygen ben deneyimledim daha önce 2 kez McLaren ve 7 Pro kullandım akıcılık konusunda stabilite konusunda üzerine yok valla

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Herhangi bir programın içindeyken ana ekrana düşmek için tuşa bastığımda ekran bir donuyor gidip geliyor ondan sonra simgeler tekrar yerleşir gibi oluyor anca oturuyor ekran anlatabildim mi bilmiyorum ama deli oldum eu stabilde böyle birşey yoktu eğer düzelmez ise ya stabile yada bende havoc a geçmek durumunda kalacağım :(

Hocam miui animasyonlarında sıkıntı var zaten bizde ondan bahsediyoruz bu durum bende de mevcut arayüzde takılmalar donmalar var zaten havoc denemek istememdeki sebep de bu yoksa kamerası için vs miui de kalmak istiyorum ancak arayüz beni zorluyor akşam yedek alıp geçmeyi düşünüyorum

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Format data yapıp üzerine wipe işlemlerini yaptınız. Eu kurmadan önce de firmware güncellemesini kurdunuz değil mi ?
Aynen dediğiniz gibi yaptım hocam en son firmware ve ardından eu rom kurdum tertemiz bir kurulum ama durum böyle maalesef :(

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Hocam miui animasyonlarında sıkıntı var zaten bizde ondan bahsediyoruz bu durum bende de mevcut arayüzde takılmalar donmalar var zaten havoc denemek istememdeki sebep de bu yoksa kamerası için vs miui de kalmak istiyorum ancak arayüz beni zorluyor akşam yedek alıp geçmeyi düşünüyorum
Geniş açı sizin için önemli değilse iron hocamın da dediği gibi anxcam fazlasıyla iş görüyor hatta aynısı diyebilirim 48mp eklentisini de kurarsanız hiç sorun olmaz

Üst Alt