Rom [Android 10.0][Redmi Note 8] Official Havoc Os Rom [09.04.2020]

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Ironsides hocam hala bu romda mısınız yoksa miui ye mi döndünüz

Hocam, bugün döndüm. 9:45 saat ekran süresi aldım. Çok güzel rom bence. Neden ayrıldım ? Ben romu kendim denemeden forumda paylaşım yapmıyorum. Böyle tuhaf bir tarafım var, o yüzden yeni romları denemeliyim.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam, bugün döndüm. 9:45 saat ekran süresi aldım. Çok güzel rom bence. Neden ayrıldım ? Ben romu kendim denemeden forumda paylaşım yapmıyorum. Böyle tuhaf bir tarafım var, o yüzden yeni romları denemeliyim.
Anladım hocam teşekkür ederim bilgilendirmeniz için roma geçmeyi istiyorum aslında romu indirdim hatta ama daha önce mi 8 se cihazımda evo kullanmıştım o da çok güzeldi bunun gibi o yüzden şüphem yok ama kamera,google fotoğraflar ve rehber uygulamaları nefret ediyorum o zaman kullanırken de dönme sebebim bunlardı o yüzden şuan geçsem mi geçmesem mi emin olamıyorum

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Anladım hocam teşekkür ederim bilgilendirmeniz için roma geçmeyi istiyorum aslında romu indirdim hatta ama daha önce mi 8 se cihazımda evo kullanmıştım o da çok güzeldi bunun gibi o yüzden şüphem yok ama kamera,google fotoğraflar ve rehber uygulamaları nefret ediyorum o zaman kullanırken de dönme sebebim bunlardı o yüzden şuan geçsem mi geçmesem mi emin olamıyorum

Kamera için miui kamera linki ekledim. Onu magisk den yükleyin hocam. Bende aosp kamerası sevmem. Diğer taraftan fotograflar veya rehberi sevmiyorsanız alternatif uygulamalar ile kendinize uygun uygulamayı kullanabilirsiniz.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Kamera için miui kamera linki ekledim. Onu magisk den yükleyin hocam. Bende aosp kamerası sevmem. Diğer taraftan fotograflar veya rehberi sevmiyorsanız alternatif uygulamalar ile kendinize uygun uygulamayı kullanabilirsiniz.
Hocam akşam denemeyi düşünüyorum da hangi gappsi indirmem lazım linkten.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hocam akşam denemeyi düşünüyorum da hangi gappsi indirmem lazım linkten.

Gaps : ( Arm64/10.0/Nano)

Buyrun hocam. Ben de özledim romu, kursam mı diye düşünüyorum. Şarj konusunda çok rahatlamıştım.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Gaps : ( Arm64/10.0/Nano)

Buyrun hocam. Ben de özledim romu, kursam mı diye düşünüyorum. Şarj konusunda çok rahatlamıştım.
Teşekkür ederim hocam,pil konusu tatmin ederse havoc'da uzun süre kalabilirim akşam bakayım da Android 10 çıkana kadar Miui sanırım kasmaya devam edecek gibi duruyor.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Teşekkür ederim hocam,pil konusu tatmin ederse havoc'da uzun süre kalabilirim akşam bakayım da Android 10 çıkana kadar Miui sanırım kasmaya devam edecek gibi duruyor.

Hocam akşam eu kurdum, yeminle diyorum illahlah ettiriyor bana :( Mix 2 cihazım da eu rom hatasız iken note 8 de işkence

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam akşam eu kurdum, yeminle diyorum illahlah ettiriyor bana :( Mix 2 cihazım da eu rom hatasız iken note 8 de işkence
Hocam valla şu telefonu kullandığım süreçte yazılım açısından telefona haksızlık edildiğini düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siz romdan roma geçiyorsunuz hocam kullandığınız en akıcı rom neydi ?

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hocam valla şu telefonu kullandığım süreçte yazılım açısından telefona haksızlık edildiğini düşünüyorum

Sebebi geçenlerde de konuşmuştuk işlemcisinin yeni olması. Ve de note 7 nin popüler olması.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Sebebi geçenlerde de konuşmuştuk işlemcisinin yeni olması. Ve de note 7 nin popüler olması.
Hocam evet konuştuk daha yılını doldurmamış bir işlemci ve telefonun sıkıntılarını çözmek yerine direk Note 9 çıkarmak ne kadar mantıklı beni düşündürüyor

Üst Alt