- Adım
- Not Found
- Cihazım
- Poco X6Pro
- Meslek
- Mod
- Konular
- 320
Anladım hocam teşekkür ederim bilgilendirmeniz için roma geçmeyi istiyorum aslında romu indirdim hatta ama daha önce mi 8 se cihazımda evo kullanmıştım o da çok güzeldi bunun gibi o yüzden şüphem yok ama kamera,google fotoğraflar ve rehber uygulamaları nefret ediyorum o zaman kullanırken de dönme sebebim bunlardı o yüzden şuan geçsem mi geçmesem mi emin olamıyorumHocam, bugün döndüm. 9:45 saat ekran süresi aldım. Çok güzel rom bence. Neden ayrıldım ? Ben romu kendim denemeden forumda paylaşım yapmıyorum. Böyle tuhaf bir tarafım var, o yüzden yeni romları denemeliyim.
Anladım hocam teşekkür ederim bilgilendirmeniz için roma geçmeyi istiyorum aslında romu indirdim hatta ama daha önce mi 8 se cihazımda evo kullanmıştım o da çok güzeldi bunun gibi o yüzden şüphem yok ama kamera,google fotoğraflar ve rehber uygulamaları nefret ediyorum o zaman kullanırken de dönme sebebim bunlardı o yüzden şuan geçsem mi geçmesem mi emin olamıyorum
Hocam akşam denemeyi düşünüyorum da hangi gappsi indirmem lazım linkten.Kamera için miui kamera linki ekledim. Onu magisk den yükleyin hocam. Bende aosp kamerası sevmem. Diğer taraftan fotograflar veya rehberi sevmiyorsanız alternatif uygulamalar ile kendinize uygun uygulamayı kullanabilirsiniz.
Hocam akşam denemeyi düşünüyorum da hangi gappsi indirmem lazım linkten.
Teşekkür ederim hocam,pil konusu tatmin ederse havoc'da uzun süre kalabilirim akşam bakayım da Android 10 çıkana kadar Miui sanırım kasmaya devam edecek gibi duruyor.Gaps :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir( Arm64/10.0/Nano)
Buyrun hocam. Ben de özledim romu, kursam mı diye düşünüyorum. Şarj konusunda çok rahatlamıştım.
Teşekkür ederim hocam,pil konusu tatmin ederse havoc'da uzun süre kalabilirim akşam bakayım da Android 10 çıkana kadar Miui sanırım kasmaya devam edecek gibi duruyor.
Hocam valla şu telefonu kullandığım süreçte yazılım açısından telefona haksızlık edildiğini düşünüyorumHocam akşam eu kurdum, yeminle diyorum illahlah ettiriyor banaMix 2 cihazım da eu rom hatasız iken note 8 de işkence
Hocam valla şu telefonu kullandığım süreçte yazılım açısından telefona haksızlık edildiğini düşünüyorum
Hocam evet konuştuk daha yılını doldurmamış bir işlemci ve telefonun sıkıntılarını çözmek yerine direk Note 9 çıkarmak ne kadar mantıklı beni düşündürüyorSebebi geçenlerde de konuşmuştuk işlemcisinin yeni olması. Ve de note 7 nin popüler olması.