Yardım Anakart Çip Hasarı - Yedek Parça Yok

itfaiyeci24

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Buğrahan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
1
Redmi 5 plus telefonum 2 hafta önce kendiliğinden kapanmıştı. İlk başka ekran bobini hasarlı dediler. Ondan Sonra şarj entegresinde sorun var dediler, değişti düzeldi fakat 1 gün sonra yine bozuldu . Bu sefer de anakart çipinin yandığını söylediler ve anakart bulunmuyor ? Yedek parça nereden bulunabilir?Güvenilir tamirci var mı ?

Mahoep

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut Esat
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Forum tamircisiyim :)
Merhaba hocam dün aosp romdan orjinal roma geçtim ve telefon açıldıktan 15 saniye sonra kapanmaya başladı. Fastboottan rom yükledim düzelmedi(Birdaha yükleyemedim, hata veriyor). Sorunu yaşayan arkadaşlar anakart sebebiyle oldugunu söylüyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Merhaba hocam dün aosp romdan orjinal roma geçtim ve telefon açıldıktan 15 saniye sonra kapanmaya başladı. Fastboottan rom yükledim düzelmedi(Birdaha yükleyemedim, hata veriyor). Sorunu yaşayan arkadaşlar anakart sebebiyle oldugunu söylüyor. Ne yapmamı önerirsiniz?
Bootloader kilitlemiş olabilirsiniz hatanın nedeni bu olabilir. Sim kartı çıkarıp deneyebilir misiniz acaba?

Oyla:

Mahoep

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut Esat
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Bootloader kilitlemiş olabilirsiniz hatanın nedeni bu olabilir. Sim kartı çıkarıp deneyebilir misiniz acaba?
Yok hocam. Gözden çıkardım zaten aleti eski laptopımı satıyorum ordan da gm9 pro almayı düşünüyorum yapacak birşey yok maalesef. Ne denediysem olmadı.

Oyla:

kemalozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 12 Lite
Konular
0
Yok hocam. Gözden çıkardım zaten aleti eski laptopımı satıyorum ordan da gm9 pro almayı düşünüyorum yapacak birşey yok maalesef. Ne denediysem olmadı.

Gm ürünlerinden kesinlikle uzak durunuz. Başınız ağrır.

Oyla:
Üst Alt