Soru amoled ekranmı ips ekranmı

Klcgl19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
mii rom
Telefon Modeli
redmi note7
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar artıları ve eksileri nelerdir amoled ekranın bağımsız pikselleri olduğunu biliyorum ve iki panelde yaşanan genel sorunlar nelerdir

Klcgl19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
9
Parlaklık fullken veya çok fazla ısınmışken kullanmamaya çalışın. Hem parlaklık yüksek hemde ısı yüksekse ghost olma ihtimali daha yüksek.
sağolun hocam tavsiyeleriniz için

Oyla:

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
hocam ghost ekrandan korunma yolları nelerdir tek korkum o
Hocam hayalat ekran sorunundan korunmanın yolları belli
*Ekran parlaklığınızı en üst seviyeye değil de bir miktar daha aşağısına getirmelisiniz.
*Ayrıca ekranın sürekli olarak açık kalmamasına da dikkat etmeniz gerekmektedir.
*Ek olarakta sürekli ekranda aynı şeyin kalmamasına dikkat etmeniz gerekmektedir.

(Şarjdayken oynamayın vs. diye de bir söylenti var bu ne kadar doğru bilmiyorum ama üstte yazdıklarım sadece olma ihtimalini oldukça düşürüyor dikkat etmeniz gerekiyor bu durumlarda)

Oyla:

Klcgl19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
9
*Ekran parlaklığınızı en üst seviyeye değil de bir miktar daha aşağısına getirmelisiniz.
*Ayrıca ekranın sürekli olarak açık kalmamasına da dikkat etmeniz gerekmektedir.
*Ek olarakta sürekli ekranda aynı şeyin kalmamasına dikkat etmeniz gerekmektedir.

(Şarjdayken oynamayın vs. diye de bir söylenti var bu ne kadar doğru bilmiyorum ama üstte yazdıklarım sadece olma ihtimalini oldukça düşürüyor dikkat etmeniz gerekiyor bu durumlarda)
tavsiyelerinizi dikkate alacağım

Oyla:

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Yok hocam, vallahi bana lisede kafama vura vura öğrettiler. drunk~~ LCD ekranı güneşin altında kullanın full ışık görürsünüz. Amoled ekranda kör oluyor insan :))
Doğrudur hocam :) Ben yanlış biliyormuşum o halde öğrenmiş oldum artık sayenizde teşekkürler :)

Oyla:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48

Sarjdayken oynamayın sözü şunun için; şarjda oynarken hem hızlı şarjdan dolayı hemde sürekli dolum bosalimdan dolayı ısınma olur. Cihazı kullandığınız için de ısı yükselir. Yüksek sıcaklık yüzünden ghost kaçınılmaz olacaktır.

Örnek vereyim bende şuan ghost var ekran isinmamis olduğu zaman uzun süre bir şey bekletsem de sorun olmuyor ama isindigi zaman direkt kalıyor ekranda ne varsa. Pubg oynuyorum haliyle ısınıyor çanta simgesi takımımın isimleri leş kalan yazısı falan hep kalıyor ekranda. 5dk kapatıyorum ekranı düzeliyor.

Oyla:

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Estağfurullah hocam ne haddime.. iyi geceler :)
İyi geceler hocam :) Öğreniyoruz işte sayenizde yahu bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp diye boşuna dememişler hocam. Bilgi paylaştıkça çoğalır bizde burada bunları uygulamak için varız illa sizin de yanlış bildiğiniz doğrular ya da doğru bildiğiniz yanlışlar vardır illa benim de öyle illa hepimizin öyle yani burada bunları tamamiyle doğru yapmak amacıyla bulunuyoruz zaten :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sarjdayken oynamayın sözü şunun için; şarjda oynarken hem hızlı şarjdan dolayı hemde sürekli dolum bosalimdan dolayı ısınma olur. Cihazı kullandığınız için de ısı yükselir. Yüksek sıcaklık yüzünden ghost kaçınılmaz olacaktır.
Evet mantık yürütüldüğün de bunu düşündüm yazdıktan sonra :) Haklısınız hocam :)

Oyla:

Klcgl19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
9
Sarjdayken oynamayın sözü şunun için; şarjda oynarken hem hızlı şarjdan dolayı hemde sürekli dolum bosalimdan dolayı ısınma olur. Cihazı kullandığınız içinde ısı yükselir. Yüksek sıcaklık yüzünden ghost kaçınılmaz olacaktır.
hocam bide bilginiz varsa şey sorcam bu kamerayı açtığım zaman çıt diye bir ses geliyor acayip tilt oldum konuda açmak istemedim :D geyik olur diye redmilerde genel bi sorunmu acaba

Oyla:

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
hocam bide bilginiz varsa şey sorcam bu kamerayı açtığım zaman çıt diye bir ses geliyor acayip tilt oldum konuda açmak istemedim :D geyik olur diye redmilerde genel bi sorunmu acaba
Hocam hiç karşılaşmadım bu sorunla bu arada :)

Oyla:
Üst Alt