- Adım
- Turgay
- Cihazım
- Lenovo vibe
- Konular
- 35
Tabi ki teknoloji şans işi olabilir o ayrı bir şey ama,emin olun, cihazı sürekli %100 parlaklıkta kullanmaz , şarjda oynamaz, çoğunlukla karanlık modda kullanır ve tabi telefonu düşürmezseniz,4,5 sene sıkıntısız gider, ayrıca aida64 gibi programlarla ekrana bakarsanız,bu programlar telefonun donanımını okur,ve orada süper amoled diye geçiyor ve bu arada ana ekranda iken,dikkatlice yukarıda ki,pil,wifi işareti, çekim gücü,saat,yani kısaca bildirim çubuğu diyeyim oraya dikkatli bakarsanız,1 dakika da bir ya da 1.30 dakika da bir onlar hareket ediyor, sağ,sol, yukarı, aşağı vb. Bu MIUI nin almış olduğu bir önlem, ekranı da tam ekran modunda kullanırsanız,alt tuşta yanma, hayalet ekran gibi gibi sorunlar da yaşamazsınızBen de xda'dan baktım hocam evet. Muhtemelen aynı konuya bakmışız. Orada E3 amoled panel olduğu doğrulanmış ama başka sitelere baktığımda Super Amoled olarak da geçiyor. (Her ne kadar Amoled olarak belirtilse de)
Az önce dh forumdan ekran yanması sorunu yaşayan biriyle konuştum hocam. Emin olmak için Ghost Screen mi Ekran yanması mı diye sordum tekrardan ekran yanması dedi. İzlerin kalıcı olduğunu söyledi. Instagram logosu, şarj, şebeke, saat simgesi vs. 1 yıldır kullandığını söyledi. Sürekli %100 parlaklıkta kullandığını ve cihazı bazen beyaz bazen ise siyah modda kullandığını söyledi. Bunları söylemeden önce şans işi olduğunu da söylemişti ama bana göre şu durumda sanki kullanıma bağlı gibi geldi biraz. Belki de şans işi bilmiyorum. Arkadaşınız da hemen hemen bu konuştuğum arkadaş gibi kullanmış cihazını hem de aynı süredir ama onda bişey olmadığını söylediniz. Konuştuğum kişi garantili aldığı için ücretsiz ekran değişimi yapmışlar ama benim bütçem kısıtlı olduğu için bu cihazı yurtdışından almaya ucu ucuna yetiyor param. Siz peki bu şans konusunda ne düşünüyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vivacut telefonu ekstra yoran bir video edit uygulaması hocam. InShot hem daha stabil hem de daha kolay. Pratik bir uygulama. 60FPS render bile alabiliyorsunuz. İstediğiniz çözünürlükte editlediğiniz videoları renderlayabiliyorsunuz. Şu an Redmi 5 Plus kullanıyorum 60FPS 2K Render alırken bile cihazı zorlamıyor InShot düşünün