Bir de sanırım kilidi açmak için kullanılan site (unlockamazfit.com) bundan sonra kullanılmayacakmış. Bu durumda kilidi açmak nasıl bir yol izlememiz gerekiyor?Merhaba, Amazfit Verge için Bootloader kilidini açmak istiyorum ancak Adb sürücülerini kurmama rağmen Huami Amazfit Tool uygulamasında No device found yazıyor ve cihazımı görmüyor. İşlemler hakkında bilgi verebilecek yardımcı olabilecek birisi var mı?
hocam bu başvuru amazfit GTR ile ilgili de aynı yere mi yapılıyor bir de kutusuz cihaz benimki seri numarasını bilmiyorum nasıl öğrenebilirim. Teşekkür ederim. Saati açınca amazfit logosu ekrana gelip titreyip kapanıyor ve sürekli restart ediyor kendini kesinlikle açılmıyor. Çaresiz kaldım yardım rica ediyorum.Bu konuyu inceyin ben bu araç ile hiç sıkıntı çekmeden hallettim.
Rehber - [PACE/STRATOS]Huami AMAZFIT Tool (Unlock|Rebooter|APK Installer|Mod Installer)
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[doublepost=1522418653,1522417818][/doublepost]
daha önce başvuru yapmışsanız ve kod gönderilmişse hemen açabilriz
ilk defa kodu öğrenip gönderecekseniz adım adım ilerleyelim
Telegram botu üzerinden işliyor artık sistemBir de sanırım kilidi açmak için kullanılan site (unlockamazfit.com) bundan sonra kullanılmayacakmış. Bu durumda kilidi açmak nasıl bir yol izlememiz gerekiyor?