- Adım
- Gokhan
- Cihazım
- Amazfit Bip
- Konular
- 1
Arkadaşlar merhaba amafit bip kullanıcısıyım ingilizce kullanıyorum ama türkçeye çevirmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz.
Youtube da inceleme ve karşılaştırma videoları var, izledikten sonra daha net fikirler edinebilirsiniz. Gear sport hakkında herhangi bir fikrim yok maalesef
Henüz incelemelerini izleme fırsatım olmadı ancak telegram gibi uygulamaların bildirimlerini gösteriyorsa whatsapp bildirimlerinide gösterir diye tahmin ediyorumHocam Mi Band 3 için detaylı inceleme videosu gördünüz mu? Şu WhatsApp bildirimlerini merak ediyorum ama, henüz detayli bir inceleme goremedim. Acaba WhatsApp içeriğini gösteriyor mu Mi Fit uygulaması, Mi Band 3 de bilginiz var mi?
Soru - Amazfit Bip Türkçe Hk.Dün amaz fit bip almak için netten bi arkadaşla görüştüm bu karakter sorunu dil sorunu ile alakalı sorduğum soruda aldığım yanıt aşağıdakiydi ....ürünü kullanan arkadaşlar bunu denerse en azından bizde bilgi sahibi oluruz çünki bende şuan bakınıyorum almak için ama bu karakter sorunu bir soru işareti.. arkadaş başkasına satmış sözleşmemize rağmen alamadım ....mesaj aşağıda bi bakarsanız
"Notify&Fitness for Amazfit uygulaması var onunla görülebiliyor, mifit uygulamasını kullanırsanız sadece o zaman dediğiniz gibi oluyor. Dediğim programda whatsapp vs uygulamalarda geliyor bildirimler baya kapsamlı bir program ayarlarını yapmanız gerekiyor türkçe zaten"
Henüz incelemelerini izleme fırsatım olmadı ancak telegram gibi uygulamaların bildirimlerini gösteriyorsa whatsapp bildirimlerinide gösterir diye tahmin ediyorum