- Adım
- Gokhan
- Cihazım
- Amazfit Bip
- Konular
- 1
Arkadaşlar merhaba amafit bip kullanıcısıyım ingilizce kullanıyorum ama türkçeye çevirmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz.
Ben ms mod mi fit ile kullanıyorum.telefonum türkçe. ingilizce yaptığımda da sms ler yada whatsapp mesajlarını karakter bozulmadan okuyamayacağım diye anlıyorum. orj firmware kullanıp telefonum da türkçe olursa bu sefer hiç kullanamıyorum sanırım değil mi? modlu firmware garanti dışı bırakabileceğinden istemiyorum ne önerirsiniz?
Maalesef can sıkıcı bir sorun.Şu türkçe karakter sorunu gerçekten çok can sıkıcı.. saatten de telefondan da soğudum bu yüzden.. alana kadar bu derece dertli olacağını düşünmemiştim..
Anladım. Bende siparişi verdim umarım kısa zamanda resmi olarak eklenir.Ekleneceği yönünde maalesef herhangi bir bilgi yok hocam
nerden sıparıs verdınız ve kac lıraya acabaAnladım. Bende siparişi verdim umarım kısa zamanda resmi olarak eklenir.
Ben türkiyeden aldım hepsiburada 300 tl ye satıyor.nerden sıparıs verdınız ve kac lıraya acaba
Merhaba hocam bu surusü indirip kurdum 4 kere karakter ve dil gumcellemesi oldu ama İngilizce olmadı hâlâ cincrUygulama - Mi Fit 3.3.0 Arayanı Gösteren Sürüm ms mod sürüm yüklerseniz telefon dili değiştirmeden ingilizce olarak kullanmaya devam edebilirsiniz.
Hocam telefonun dilini ingilizce (uk) yapın, telefonda yüklü mi fit kaldırın, konuya yeni eklediğim 3.3.2 sürümünü kurup deneyin.Merhaba hocam bu surusü indirip kurdum 4 kere karakter ve dil gumcellemesi oldu ama İngilizce olmadı hâlâ cincr
Dediğiniz gibi yaptım 3.3.2 sürümünü indirdim var olan uygulamayi eslesmeyi sonlandırıp kaldırdım ama APK yi kurarken hata veriyorHocam telefonun dilini ingilizce (uk) yapın, telefonda yüklü mi fit kaldırın, konuya yeni eklediğim 3.3.2 sürümünü kurup deneyin.