- Adım
- Gokhan
- Cihazım
- Amazfit Bip
- Konular
- 1
Arkadaşlar merhaba amafit bip kullanıcısıyım ingilizce kullanıyorum ama türkçeye çevirmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz.
Mi Band 2 tecrübesinden sonra, dün Amazfit Bip siparişi verdim. Bugün elime ulaştı. Hepsiburada.com'dan 319 liraya aldım. Tek kelime ile harika ama ekran görüntü kalitesi bir tık daha iyi olabilirdi. Türkçe karakter sorununu sadece "ı" harfinde yaşıyorum. Ü harfi U'ya dönüşüyor, Ö harfi O'ya dönüşüyor vb. "Tools and Amazfit" uygulamasını kullanıyorum. Arayan kişinin ismini de gösteriyor.
Mi Band 2 kullanırken de "Tools and Mi Band" uygulamasını kullanırdım. Çok işime yaramıştı.
[doublepost=1528056708,1527966694][/doublepost]"ı" harfi de "i" ye dönüşüyor. Sorun kalmıyor böylelikle. Uygulama ayarlarından bir ayar yapmak gerekiyor sadece.
[doublepost=1528198597][/doublepost]ayrıntılı anlatım:
Öncelikle bu uygulamayı indiriyoruz:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ücreti 18 lira ama ödediğiniz paraya değecek.
Not: APK dosyası bu uygulama için düzgün çalışmayabilir.
1.) Arayan kişiyi saatte görebileceksiniz.
2.) Her türlü uygulamadan bildirim alabileceksiniz ve türkçe karakterler latin alfabesine dönüşecek. Ğ harfi G olacak. Ş harfi S olacak. ı harfi i olacak. Soru işareti kalmayacak. Ayarlardan "titreşim metni" seçeneğine gelin ve "alfabe çevirimine zorla" seçeneğini işaretleyin. Hepsi bu kadar.
Hayrını görün
not: arama ayarlarını ve uygulama ayarlarını tek tek kurun.
rica ederim hocamTeşekkürler hocam detaylı paylasiminiz için.
Arkadaşlar merhaba mi band 3 ile amazfit bip arasında kaldım sizce hangisini almalıyım
Daha işlevsel olduğu için bip almak daha mantıklıAmazfit Bip almak daha mı mantıklı