Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uygulama[Alternatif]Sistem uygulamalarını (Miui App ve Google App) kaldırma[Rootsuz]
Merhaba MIUI Türkiye sakinleri bildiğiniz üzere cihazlarımıza Root yetkisi vermeden bazı uygulamarı cihazlarımızdan kaldıramıyoruz bununla ilgi forumdada bir anlatımımız mevcut.
Olayı biraz daha kolaylaştırmak için yaptığım araştırmalarda daha kolay bir yöntem buldum sizlerle paylaşmak istiyorum kendi Redmi Note 4 SD cihazımda sorunsuz olarak çalıştı.Tool üzerinde birçok özellik mevcut konuya hakim olanlar diğer özellikleride kullanacaklardır o kısım için herhangi bir anlatım eklemeyeceğim.
Xiaomi PocoPhone F1
Xiaomi Mi 6
Xiaomi Mi A2
Xiaomi Mi A2
Xiaomi Mi A1
Xiaomi Redmi Note 5 Pro & AI
Xiaomi Mi Max 3
Xiaomi Mi Max 2
Xiaomi Redmi Note 4
Xiaomi Redmi 5 Plus
TOOL ALL IN ONE
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Gerekli Talimatlar
Adb driverleri yüklü olmalı eğer yüklü değilse Tool üzerinden install drivers kısmından yükleyebilirsiniz.
Usb hata ayıklama modunu aktif ediyoruz
Ayarlar/Telefon hakkında bölümüne girin. MIUI Sürümü yazan yere arka arkaya tıklayın. Altta uyarı gelecektir. Yeteri kadar tıkladığınızda Geliştirici Seçenekleri açılır. Ayarlar/Ek Ayarlar/Geliştirici seçenekleri altından ulaşabilirsiniz.
Telefonu bilgisayara bağlıyoruz
İndirdiğimiz uygulamayı çalıştırıyoruz
Cihaz ekranında onay isteyen Usb hata ayıklamaya izin veriyoruz.
APK Uninstaller sekmesini tıkladığımızda yukarıdaki resimdeki gibi tüm cihazınızda yüklü uygulama listesi geliyor kaldırmak istediklerinizi işaretleyip " Uninstall Selected apps " butonunu tıklıyoruz.
İndirme Linki :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kaynak :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir