- Adım
- *
- Cihazım
- *
- Konular
- 37
Hayır hiç denemedim bileEskiden SAMP pawno dan mod editlerdim fakat öğrenemedim.
Alttaki üye photoshop biliyormu?
Hayır hiç denemedim bileEskiden SAMP pawno dan mod editlerdim fakat öğrenemedim.
Photoshop da Kendi kanalıma içerik üretip bunlar için minik bir başlık açılış resmi yapabiliyorum.Eskiden SAMP pawno dan mod editlerdim fakat öğrenemedim.
Photoshop da Kendi kanalıma içerik üretip bunlar için minik bir başlık açılış resmi yapabiliyorum.
Bunun dışında birinin fotoğrafını alıp başka bir yerde olacak kadar dekupe yapabiliyorum. Yani az buçuk Photoshop biliyorum
Alttaki üye benim bir YouTube kanalım olduğunu biliyormu? Ve benim kanalıma abonemi?youtube.com/technoshot
Hızlı yazamadım heralde. Karıştıhocam benim soruma cevap vereceksiniz neden benim üstümdekine cevap verdiniz kideğilim ve prensip gereği youtube kanalı takip etmiyorum
izlediğim videoları emeğe saygı olarak beğeniyorum sadece
![]()
Parayı bulmak istiyorum, düzgün bir hayat yaşamak istiyorum aşkta hiç kazanmadım. Aşk istiyorum sevdiğimin yanında olmasını istiyorum.Yapmadım valla yalan yok. ahahhaha
Alttaki üyenin hayat felsefesi nedir? (AspecTR ve konu sahibi dışında birisi cevaplarsa makbule geçeroyun ikinizin arasında olmuş gibi duruyor)
Parayı lidyalılar buldu zatenParayı bulmak istiyorum, düzgün bir hayat yaşamak istiyorum aşkta hiç kazanmadım. Aşk istiyorum sevdiğimin yanında olmasını istiyorum.![]()
Hocam başka kimse yazmıyor yazmalarını bekliyoruzYapmadım valla yalan yok. ahahhaha
Alttaki üyenin hayat felsefesi nedir? (AspecTR ve konu sahibi dışında birisi cevaplarsa makbule geçeroyun ikinizin arasında olmuş gibi duruyor)
Yok hocm gerçek aşk işyerinden birisine aşık oldum 8 aydır beraberriz ama geçen kavga ettik sonra ne olduysa oldu aklımdan çıkmıyor şuan iyiyiz büyük aşklar kavgayla başlar sözü doğru sanırım.Parayı lidyalılar buldu zatenaşk denen şey muamma hiç bulaşmayın. Ha eğer demek istediğiniz ilahi aşk ise o başka.
![]()
Yalan.Yok hocm gerçek aşk işyerinden birisine aşık oldum 8 aydır beraberriz ama geçen kavga ettik sonra ne olduysa oldu aklımdan çıkmıyor şuan iyiyiz büyük aşklar kavgayla başlar sözü doğru sanırım.