Sohbet Allttaki Üyeye Soru Sor

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Yapmadım valla yalan yok. ahahhaha
Alttaki üyenin hayat felsefesi nedir? (AspecTR ve konu sahibi dışında birisi cevaplarsa makbule geçer :D oyun ikinizin arasında olmuş gibi duruyor)

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Eskiden SAMP pawno dan mod editlerdim fakat öğrenemedim.
Alttaki üye photoshop biliyormu?
Photoshop da Kendi kanalıma içerik üretip bunlar için minik bir başlık açılış resmi yapabiliyorum.
Bunun dışında birinin fotoğrafını alıp başka bir yerde olacak kadar dekupe yapabiliyorum. Yani az buçuk Photoshop biliyorum :)
Alttaki üye benim bir YouTube kanalım olduğunu biliyormu? Ve benim kanalıma abonemi? :) youtube.com/technoshot

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
hocam benim soruma cevap vereceksiniz neden benim üstümdekine cevap verdiniz ki :D değilim ve prensip gereği youtube kanalı takip etmiyorum :) izlediğim videoları emeğe saygı olarak beğeniyorum sadece :)
Photoshop da Kendi kanalıma içerik üretip bunlar için minik bir başlık açılış resmi yapabiliyorum.
Bunun dışında birinin fotoğrafını alıp başka bir yerde olacak kadar dekupe yapabiliyorum. Yani az buçuk Photoshop biliyorum :)
Alttaki üye benim bir YouTube kanalım olduğunu biliyormu? Ve benim kanalıma abonemi? :) youtube.com/technoshot

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
hocam benim soruma cevap vereceksiniz neden benim üstümdekine cevap verdiniz ki :D değilim ve prensip gereği youtube kanalı takip etmiyorum :) izlediğim videoları emeğe saygı olarak beğeniyorum sadece :)
Hızlı yazamadım heralde. Karıştı :)

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Alttaki üyenin hayat felsefesi nedir? (AspecTR ve konu sahibi dışında birisi cevaplarsa makbule geçer :D oyun ikinizin arasında olmuş gibi duruyor)
Parayı bulmak istiyorum, düzgün bir hayat yaşamak istiyorum aşkta hiç kazanmadım. Aşk istiyorum sevdiğimin yanında olmasını istiyorum. ;(

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Parayı bulmak istiyorum, düzgün bir hayat yaşamak istiyorum aşkta hiç kazanmadım. Aşk istiyorum sevdiğimin yanında olmasını istiyorum. ;(
Parayı lidyalılar buldu zaten :D aşk denen şey muamma hiç bulaşmayın. Ha eğer demek istediğiniz ilahi aşk ise o başka. :)

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Hocam başka kimse yazmıyor yazmalarını bekliyoruz :D Benim hayat felsefem rap dinlemek rap yapmak bilgisayarlarla uğraşmak.4 yaşımdan beri rap dinliyorum ve 2 yıldır falan yazıyorum.Bilgisayarlar ile de 4-5 yaşımda tanıştım o zamanlar donanım olarak bozuyordum sonra yazılım olarak bozmaya başladım.O da yetmedi üstüne hem yazılım hem donanımı bozuyordum.Sonrasında da işte 4 yıldır tamir yapıyorum.2013 ten beri android ile iç içeyim.Dediğim gibi Bi rap var bir de bilgisayar(donanım da güzel şey ama yazılım daha çok ilgimi çekiyor)(ama her ikisini de biliyorum)

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Parayı lidyalılar buldu zaten :D aşk denen şey muamma hiç bulaşmayın. Ha eğer demek istediğiniz ilahi aşk ise o başka. :)
Yok hocm gerçek aşk işyerinden birisine aşık oldum 8 aydır beraberriz ama geçen kavga ettik sonra ne olduysa oldu aklımdan çıkmıyor şuan iyiyiz büyük aşklar kavgayla başlar sözü doğru sanırım.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Yok hocm gerçek aşk işyerinden birisine aşık oldum 8 aydır beraberriz ama geçen kavga ettik sonra ne olduysa oldu aklımdan çıkmıyor şuan iyiyiz büyük aşklar kavgayla başlar sözü doğru sanırım.
Yalan. :) Koskoca bir yalan. 10 yıllık evliyim. Dün yine kavga ettik konuşmuyoruz :) her şeyiyle aynı şeylerden hoşlanan kişiler daha uzun ömürlü oluyor. Benden söylemesi. :)

Üst Alt