Sohbet Alkollü Araç Kullanmayın

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Hocam gecmis olsun lakin hala yirtmis degilsin. 5 yil icerisinde ayni suctan yakalanirsan her iki olay da isleme alinir haberin ola

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağol hocam evet de, öyle bir hata yapmam artık. :) Maddi konuda bitik durumdayım şuanda para cezası gelmemesi çok iyi oldu.

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Sağol hocam evet de, öyle bir hata yapmam artık. :) Maddi konuda bitik durumdayım şuanda para cezası gelmemesi çok iyi oldu.
Şişede durduğu gibi durmuyor ama haberin olsun iki duble sonra tüm Antalya senden soruluyor
Selametle

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Yırtık beyler mahkemeden derin nefes aldım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Gözünüz aydın Hocam. Tekrar geçmiş olsun. Yalnız serkan_esk Hocamında dediği gibi erteleme kararı verilmiş. Aracın yapılmasında son durum ne Hocam Kasko karşıladı mı?
Bu konudan bağımsız, aslında mahkemelere dosya gidip yoğunluk olmasın mantığı, bu kanunların caydırıcılığını ve amacını ortadan kaldırmakta.

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Gözünüz aydın Hocam. Tekrar geçmiş olsun. Yalnız serkan_esk Hocamında dediği gibi erteleme kararı verilmiş. yapılmasında son durum ne Hocam Kasko karşıladı mı?
Bu konudan bağımsız, aslında mahkemelere dosya gidip yoğunluk olmasın mantığı, bu kanunların caydırıcılığını ve amacını ortadan kaldırmakta.
Hocam kanunla alakalı bir sıkıntı yok hastanede 0.85 çıktı ve saatte bu kadar düşme oranı var yani ilk ölçümdeki fazlalık hatalı. O yüzden ikisininde dakikalarını değerlendiiryorlar. Araba bilmiyorum 7.5bin TL masraf çıktı işte sigorta karşılacakmı bilmiyoruz inşallah.

Hiç üzülmedim. Sizin gibi alkollü sürücüler yüzünden mahsum insanlar canlarından oluyor. Yok promil azdı felan hikayesine girmeyin.

Hocam bu dediğiniz laf ırkçılık yaparmış gibi, doğru değil. Promil azdı olayları giremem zaten promil ölçüm cihazım yok her alkol içtiğimde kaç promil almışım diye bakmıyorum. Araba kullanacak halledeysem kullanırım, çok kenara çekip uyuduğum oldu arabada. Her insanın bünyesi farklı, kimi 1 birada sarhoş olur kimisi 4.

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Geçmiş olsun hocam.Umarım bir daha böyle kötü bir olay yaşamazsınız.

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Geçmiş olsun hocam.Umarım bir daha böyle kötü bir olay yaşamazsınız.
Teşekkür ederim arkadaşım. İnşallah.

Ayrıca kazamın alkolle zere alakası yok. Benim yerimde isterse Ken Block olsun isterse altında S600 Maybach olsun yinede o kaza olurdu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaza anı dümdüz giden benim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11
Bu kafayla zor yola gelirsin. Alkol al sürebilecek haldeysem sürerim. Mantığa bak.
Böyle boş ve kötü örnek olabilecek konular neden hala açık. 18 yaş altı arkadaşlar da var forumda.

Üst Alt