- Adım
- Umut Furkan
- Cihazım
- Mi 9T
- Meslek
- Bar Şefi
- Konular
- 275
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aldılar hocam, ya normalde 6 ay iptal oluyor sonra gidiyon geri alıyorsun ama bana komple ehliyetin gitti dedile yani baştan almam lazım mış.Geçmiş olsun öncelikle,e devlet sistemine geç düşüyor ama emniyetin sisteminde iptaldir.ehliyetinizi aldılar mı
Geçmiş olsun. Umarım bu size kalıcı bir ders olur. Alkol alacaksanız eve taksiyle döneceksin arabayı orada bırakacaksın.
Yabancı dizilerden öğrendiğim en güzel örnek bu olsa gerek.
Bir kaç defa arkadaşımı aldığım şoförlüğünü de yapmışlığım var. En iyisi hiç içmeyin
Neyse beterin beteri vardır..
Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet aynen öyle hocam ya çevirmeye girsem sıkıntı yok ama hem o bana çarpsın ben suçlu ben oluyum hemde X6 yani o benim canımı sıkıyor ya çarpan çocukta 18 yaşında zengin züppe bir velet işte ehliyeti kasaptan mı almış ya insan nasıl görmez geldiğimi ghost rider mıyım ben içimden mi geçecen ya anlamıyorum ki. Geldiğimi göre göre bam diye önüme çıktı ya. Gel bana çarp dedi resmen yani. Kaza olduğu yer 50 metre sonra duracaktım zaten ya varacağım yere gelmiştim.
Keske cok kotu bir kelime, ALLAH kimseye keske dedirmesin. Siz ehliyete yaniyorsunuz, karsi taraf bmw x6ymis, sizin araba da gitmis bence masrafi dusunun.
Cok gecmis olsun
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam masrafı sigorta karşılayacakta mahkemeye çıkacağım sanırım para cezası verirse bittim ayrıca ruhsatsahibi teyzem onada ceza gidiyormuş 1800 TL ödeyeceğim toplamda. Bizim araba gitti X6 da bir şey yok. Çizik dışında.
Çok sağolun hocam.Büyük geçmiş olsun hocam..