Sohbet Alkollü Araç Kullanmayın

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Geçmiş olsun öncelikle,e devlet sistemine geç düşüyor ama emniyetin sisteminde iptaldir.ehliyetinizi aldılar mı
Aldılar hocam, ya normalde 6 ay iptal oluyor sonra gidiyon geri alıyorsun ama bana komple ehliyetin gitti dedile yani baştan almam lazım mış.

Geçmiş olsun. Umarım bu size kalıcı bir ders olur. Alkol alacaksanız eve taksiyle döneceksin arabayı orada bırakacaksın.
Yabancı dizilerden öğrendiğim en güzel örnek bu olsa gerek.
Bir kaç defa arkadaşımı aldığım şoförlüğünü de yapmışlığım var. En iyisi hiç içmeyin
Neyse beterin beteri vardır..

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet aynen öyle hocam ya çevirmeye girsem sıkıntı yok ama hem o bana çarpsın ben suçlu ben oluyum hemde X6 yani o benim canımı sıkıyor ya çarpan çocukta 18 yaşında zengin züppe bir velet işte ehliyeti kasaptan mı almış ya insan nasıl görmez geldiğimi ghost rider mıyım ben içimden mi geçecen ya anlamıyorum ki. Geldiğimi göre göre bam diye önüme çıktı ya. Gel bana çarp dedi resmen yani. Kaza olduğu yer 50 metre sonra duracaktım zaten ya varacağım yere gelmiştim.

Keske cok kotu bir kelime, ALLAH kimseye keske dedirmesin. Siz ehliyete yaniyorsunuz, karsi taraf bmw x6ymis, sizin araba da gitmis bence masrafi dusunun.

Cok gecmis olsun

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam masrafı sigorta karşılayacakta mahkemeye çıkacağım sanırım para cezası verirse bittim ayrıca ruhsatsahibi teyzem onada ceza gidiyormuş 1800 TL ödeyeceğim toplamda. :( Bizim araba gitti X6 da bir şey yok. Çizik dışında.

Büyük geçmiş olsun hocam..
Çok sağolun hocam.

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Bu arada forumdaki üyelere bi uyarı yapayım,eğer alkol kullandıysanız ve promil sınırını aştığınızı düşünüyorsanız 155i arıyorsunuz ve alkollü olduğunuzu bu halde araba kullanmak istemediğinizi söylüyorsunuz ve bir ekip geliyor arabanıza şoförlük yapıp evinize kadar götürüyor.Çekinmeyin üşenmeyin kaza yapıp bir cana mal olmaktan iyidir.

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Bu arada forumdaki üyelere bi uyarı yapayım,eğer alkol kullandıysanız ve promil sınırını aştığınızı düşünüyorsanız 155i arıyorsunuz ve alkollü olduğunuzu bu halde araba kullanmak istemediğinizi söylüyorsunuz ve bir ekip geliyor arabanıza şoförlük yapıp evinize kadar götürüyor.Çekinmeyin üşenmeyin kaza yapıp bir cana mal olmaktan iyidir.
Bunu ilk defa duydum hocam önceden bilseydim böyle bir şey olduğunu keşke...

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Son durum araç sanayide, kaza raporunu almaya gittim pazartesi günü karşı tarafından işlediği hatalar yazıyor benim bir kusurum bulunamadığı yazıyor. Expertz gelmiş aracı incelemiş çok pahalı tutuyor demişler, bende görüşüp istanbuldan orjinal parça getirtmek zorunda değilsiniz dedim. Çıkma parça kullanın dedim bakalım onay verirlerse yapılacak inşallah.

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Bu durumdan emin miyiz ? Merakımdan soruyorum çünkü düşününce polislerin bu şekilde bir talebi bırakın dinlemeyi küfür ederek geri çevireceklermis gibi geliyor.

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Geçmiş olsun hocam üzdünüz..

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Bu durumdan emin miyiz ? Merakımdan soruyorum çünkü düşününce polislerin bu şekilde bir talebi bırakın dinlemeyi küfür ederek geri çevireceklermis gibi geliyor.

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam yılbaşı geceleri böyle bir uygulama vardı ama normal günde var mı tam emin değilim geçen trafikçi arkadaştan duymuştum ben de.

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Hocam gecmis olsun lakin hala yirtmis degilsin. 5 yil icerisinde ayni suctan yakalanirsan her iki olay da isleme alinir haberin ola

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt