Yardım Alınabilecek en iyi telefon HTC U11

lastreal55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt tan
Cihazım
mi max
Konular
24
Arkadaşlar özelliklerini ve yorumlarını inceledim ve bayıldım, htc kalitesi zaten ortada. Bence şu an piyasada alınabilecek en iyi telefon HTC U11. Amazon.com fiyatı 650$ yani TL olarak 2.350 civarı. Telefon Türkiye ye gelirse fiyatı çok yüksek olur ama Almanya dan getirtebilirseniz tamamdır fiyat.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
3kagıda getiriyorlar ne gerek var az daha koyar araba alırım mantıklı değil bi telefona okadar para vermem ben... ancak 2 sene snra ikinci elde denk gelirse alırım
3 kağıda getiriyorlar derken?:o 2 Sene sonra da Teknolojik ÇÖP olmuş olmaz mı Sayın Üstadım?:(
Lütfen aydınlatırmısınız Bizi? Bu arada, gördüğüm kadarıyla, hala SwiftKey kullanmama inadınız sürüyor:@

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Htc u11 den önce sony xperia xz premium var

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23

Oyla:

lastreal55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt tan
Cihazım
mi max
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

Matrix31

AndroitriX
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8
Meslek
Memur
Konular
21
Htc u11 benim de çok beğendiğim bir cihaz ama en en fazla verilebilecek rakan 2300tldir o cihaza üstü çok abes kaçıyor artık şaka falan kapitalist sistem 2binliralari bize normallestirdi.mi6 aldım artık nasil birdaha değişirim hiç bilmiyorum anca birisi benden görüp çok almak ister belki öyle

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
3 kağıda getiriyorlar derken?:o 2 Sene sonra da Teknolojik ÇÖP olmuş olmaz mı Sayın Üstadım?:(
Lütfen aydınlatırmısınız Bizi? Bu arada, gördüğüm kadarıyla, hala SwiftKey kullanmama inadınız sürüyor:@

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

2950 ye getiriyorlar u11 i
malesef ki 3 yil icinde cop olacak bi cihaz kesinlikle suan lg g3 den ne performans aliyorsaniz u11 dende alacaginiz performans kesinlikle daha fazla olmayacaktir belkide daha az bile olabilir cunku cihaz zorlanacagi icin isinabilirde bataryada tabiki can cekisiyor olur fiyatta tahminen ozaman 600 civari olur tabi saglam cihaz kalirsa ozamana kadar. ben suan bu cihazlari alma taraftari degilim aralik ocak gibi 1100 civarina sony xz bulursam gozum kapali alirim kullanmak icin mi6 dan umudu kesiyorum yavas yavas herkes siyah getiriyor maviside cok pahali
evet malesef kullanamiyorum o klavyeyi eskiden cok kullanirdim ama simdi bana gelmiyoe 5.2 inc ekranda cok ufak kaliyor xperia klavye kullandim ama malesef turkce karakterler isin icine girince alisamadim surekli yanlis harfe gidiyor elim:)

Oyla:

empire29

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi 10 2022
Konular
7
Htc one x almıştım 3_4 sene önce telefonu benden çok servis kullandı çöp oldu htc one mini gönderdiler oda elimde patladı garantisi bittiğinden dolayı almanızı tavsiye etmem

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
htc telefonlari eskiden alip rom atmadikca olmazdi simdi roma ihtiyaci yok ama tabiki halen eksikleri var ama direk cop olacak kadar degil

Oyla:
Üst Alt