- Adım
- Erdoğan
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 30
Yok hocam onu demiyorum. Wireless Chargergin kendi adaptoru var ya hani prize takmak icin. O adaptor 27 watt destekliyor. Wireless Charger 20 watt sarj ede biliyor. Kutudan dual type c cikiyor. Yani kablosuz sarj standini alinca ister kablosuz 20 watt sarj et ister kabloyu direk telefona baglayib 27 watt sarj et. Hatta aliexpresssde bu chargerler kutudan cikarilip ayri olarak satiliyor.
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Standart kutu içerisinden çıkan kabloyu kullanıyorum.Sonradan aldığım 27W Xiaomi charger olarak ben de bunu aynısını kullanıyorum kutudan çıkan standart kablo ile ama siz sanırım farklı kablo kullanıyorsunuz. Çünkü ben kutudan çıkan standart 18W charger ile de bu 27W charger ile şarj ederken gönderdiğiniz o ekran görüntüleri bende olmuyor. Kablodansa hangi kabloyu kullanıyorsunuz?
Kutu içerisinden çıkan şarj cihazı hocam, ayrıca satın almadım. Cihaz Mi9 8/128 China versiyon.cantara hocam musait oldugunuzda sarj cihazinin marka ve modelini verebilirseniz sevinirim.
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkurler hocam bilgilendirmeniz icin.Kutu içerisinden çıkan şarj cihazı hocam, ayrıca satın almadım. Cihaz Mi9 8/128 China versiyon.