Belki satırlar gözünüze uzun gelebilir diye okumayabilirsiniz ama kendi menfaatiniz için lütfen hepsini okuyunuz.
Ben sanal kart ile alışveriş yaparım. Birkaç ay önce limit aktarımı yapayım derken işcep uygulamasını yazan şahsiyetin müthiş zekasıyla limit arttırma butonunun hemen üstüne koyduğu kart iptali butonuna farkında olmadan tıklamışım. Ekranın hiçbir yerindede kart iptali ile ilgili birşey olmadığından ok tuşuna basınca kartınız iptal edildi yazısıyla karşılaştım. Ya adam bir sorar, kartı iptal etmek istediğinize emin misin diye dimi. Yok işcep sorgusuz sualsiz tak diye iptal etti. Hemen bankayı aradım ama elimizden birşey gelmez 2sn'de yeniden kart oluşturabilirsiniz dediler. Tabi kart numarası falan değişiyor böyle olunca. Mecbur yeniden kart oluşturdum ama alışveriş yaptığım tüm yerler eski kartımla işlem yapıyordu, hepsi patladı. Bunlardan birisi de Aliexpress. Yeni kart ile verdiğim sipariş ertesi gün güvenlik gerekçesiyle iptal edildi diye mail aldım. Maildeki linke tıklayarak itiraz oluşturdum. Burada kimlik ve kredi kartınızın resimlerini vermeniz gerekiyor. İtiraz kabul edildi ve alışveriş yapabilirsiniz diye mail geldi. Tekrar sipariş verdim aynı şekilde o da reddedildi. Yeniden itiraz oluşturup, siz benimle dalga mı geçiyorsunuz, hem alışveriş yapabilirsiniz diyorsunuz hem de verdiğim siparişi yine iptal ediyorsunuz mealinde bir cümle ekledim tabi. Özür dileyip tekrar kartınızı kullanabilirsiniz dediler. Ben de o siparişte demek hayırsız birşey var diyerek tekrar vermedim. Birkaç hafta sonra başka bir sipariş verdim, hemen onaylandı.
Kısaca size gelen maildeki itiraz linkine tıklayıp kredi kart ve kimlik kartınızın resmini gönderin. Kartınız onaylanacaktır.
MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi