Alış Aliexpresste Güvenilir Xiaomi Satıcıları

hknkorkmaz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
ZUK Z2 PRO
Konular
8
yazdım cevap,okursan sorunu çözersin.
Yukarıda yazdığın cevabı okudum. Ama Site ile de iletişime geçtim bizden kaynaklı değil diyorlar.Hemde Geekbuying chat ile canlı görüştüm ama çözemedim.

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
kardeş dediğin problemi bende yaşadım güvenlik nedeniyle siparişim iptal oldu. aliexpress direk iptal etmişti geekbuying de de ben peşinen sordum onlar iptal etmeden,bi mail adresi verdiler buraya kredi kartının resmini istediler ve benim kimlik resmimi.(tabi ki önemli yerleri kapatarak kartın sadece son 4 hanesini görmek istiolar ve senin ülkeni.aliexprese de geekbuying e de bunu yaparsan sorun kalmaz.kontak kurman lazım onlarla.
Bunu almadan öncemi yapmak lazım yoksa siparişi verir vermez mi? Bende Kuveyte telefon gönderip oradan gelen biriyle almayı düşünüyorum ama bir sıkıntı olsun istemiyorum. Birde geekbuying 3D şifreleme kullanıyor mu? Kullanıyorsa tekrardan kart resmi falan atmaya gerek kalmaz bence.

hknkorkmaz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
ZUK Z2 PRO
Konular
8
Bunu almadan öncemi yapmak lazım yoksa siparişi verir vermez mi? Bende Kuveyte telefon gönderip oradan gelen biriyle almayı düşünüyorum ama bir sıkıntı olsun istemiyorum. Birde geekbuying 3D şifreleme kullanıyor mu? Kullanıyorsa tekrardan kart resmi falan atmaya gerek kalmaz bence.
aliexpress 3d kullandığım halde işlemi güvenlik nedeniyle iptal etti.Geekbuying fiyatları çok iyi ama 3d kullanmıyor.Kart sahibinin ismini bile sormuyor sadece numara ve cvv ve tarih soruyor

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
aliexpress 3d kullandığım halde işlemi güvenlik nedeniyle iptal etti.Geekbuying fiyatları çok iyi ama 3d kullanmıyor.Kart sahibinin ismini bile sormuyor sadece numara ve cvv ve tarih soruyor
O zaman sıkıntı olabilir. Bir mail göndereyim sonra iptal ile falan uğraşmayalım.

con_radinho

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
mi5s
Meslek
Mühendis
Konular
4
Yukarıda yazdığın cevabı okudum. Ama Site ile de iletişime geçtim bizden kaynaklı değil diyorlar.Hemde Geekbuying chat ile canlı görüştüm ama çözemedim.
aliexpress de siparişim iptal edilmişti güvenlik yüzünden,kart resmi istediler son 4 hanesini göreceklermiş ama o sipariş artık kapanmıştı dönüşü yoktu sonrakiler siparişler için olacaktı, bende yapmadım.sonra geekbuying den dediğin gibi çok daha ucuza aldım ama onaylanmadı ödeme nerdeyse 24 saat dolacaktı.ben yazdım canlı desteğe baktı teyit lazım dedi mail adresi verdi buraya kredi kartı resim gönder dedi son 4 hanesi görünecek şekilde.yani önceden yaşadığım için erken davranıp sipariş kapanmadan hallettim.benim yşadığım bu.

con_radinho

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
mi5s
Meslek
Mühendis
Konular
4
aldıktan sonra ödeme baktın onaylanmıor 15 saat falan geçtiyse hemen kontak kurarsan senden de teyit isterler.herkese olmaz ama bence bazılarına oluyo rastgele.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Belki satırlar gözünüze uzun gelebilir diye okumayabilirsiniz ama kendi menfaatiniz için lütfen hepsini okuyunuz.
Ben sanal kart ile alışveriş yaparım. Birkaç ay önce limit aktarımı yapayım derken işcep uygulamasını yazan şahsiyetin müthiş zekasıyla limit arttırma butonunun hemen üstüne koyduğu kart iptali butonuna farkında olmadan tıklamışım. Ekranın hiçbir yerindede kart iptali ile ilgili birşey olmadığından ok tuşuna basınca kartınız iptal edildi yazısıyla karşılaştım. Ya adam bir sorar, kartı iptal etmek istediğinize emin misin diye dimi. Yok işcep sorgusuz sualsiz tak diye iptal etti. Hemen bankayı aradım ama elimizden birşey gelmez 2sn'de yeniden kart oluşturabilirsiniz dediler. Tabi kart numarası falan değişiyor böyle olunca. Mecbur yeniden kart oluşturdum ama alışveriş yaptığım tüm yerler eski kartımla işlem yapıyordu, hepsi patladı. Bunlardan birisi de Aliexpress. Yeni kart ile verdiğim sipariş ertesi gün güvenlik gerekçesiyle iptal edildi diye mail aldım. Maildeki linke tıklayarak itiraz oluşturdum. Burada kimlik ve kredi kartınızın resimlerini vermeniz gerekiyor. İtiraz kabul edildi ve alışveriş yapabilirsiniz diye mail geldi. Tekrar sipariş verdim aynı şekilde o da reddedildi. Yeniden itiraz oluşturup, siz benimle dalga mı geçiyorsunuz, hem alışveriş yapabilirsiniz diyorsunuz hem de verdiğim siparişi yine iptal ediyorsunuz mealinde bir cümle ekledim tabi. Özür dileyip tekrar kartınızı kullanabilirsiniz dediler. Ben de o siparişte demek hayırsız birşey var diyerek tekrar vermedim. Birkaç hafta sonra başka bir sipariş verdim, hemen onaylandı.
Kısaca size gelen maildeki itiraz linkine tıklayıp kredi kart ve kimlik kartınızın resmini gönderin. Kartınız onaylanacaktır.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
aldıktan sonra ödeme baktın onaylanmıor 15 saat falan geçtiyse hemen kontak kurarsan senden de teyit isterler.herkese olmaz ama bence bazılarına oluyo rastgele.
Ödeme onaylanmamis bende mail attım kart ve kimliğin gerekli yerlerinin resmini çekerek. 30 saat oldu onayda yok iptalde.

Hakan 044

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
Xiaomi Mi 9 se
Konular
9
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

con_radinho

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
mi5s
Meslek
Mühendis
Konular
4
Ödeme onaylanmamis bende mail attım kart ve kimliğin gerekli yerlerinin resmini çekerek. 30 saat oldu onayda yok iptalde.
Eger ödeme onaylanmamis siparis iptal olduysa onu kurtaramazsin artik o gönderdiğin resimler sonraki islem için ise yarar.yok siparis kapanmadan ginderdiysen resimleri halleder onlar.

Üst Alt