Alış Aliexpresste Güvenilir Xiaomi Satıcıları

hknkorkmaz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
ZUK Z2 PRO
Konular
8
Bınusway üyesi oldum ama bunu yurtdışı sitelerde nasıl kullanacağım bilgi verirmisiniz?

con_radinho

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
mi5s
Meslek
Mühendis
Konular
4
Bınusway üyesi oldum ama bunu yurtdışı sitelerde nasıl kullanacağım bilgi verirmisiniz?
kardeş dediğin problemi bende yaşadım güvenlik nedeniyle siparişim iptal oldu. aliexpress direk iptal etmişti geekbuying de de ben peşinen sordum onlar iptal etmeden,bi mail adresi verdiler buraya kredi kartının resmini istediler ve benim kimlik resmimi.(tabi ki önemli yerleri kapatarak kartın sadece son 4 hanesini görmek istiolar ve senin ülkeni.aliexprese de geekbuying e de bunu yaparsan sorun kalmaz.kontak kurman lazım onlarla.

f.oksuz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
LeMax2 6/128
Konular
15
Sen hangi bankayı kullanıyorsun acaba? Ben bir çok siteden denedim hep iptal oluyor.Ödeme iptal ediliyor.
Bende kendi kartımla alıp Azerbaycandaki arkadaşıma göndereceğim ama bir türlü yapamadım.
Kartın yurt dışına kullanıma kapalı olabilir. Bankana sorman gerekiyor bunu. Yurt dışı kullanıma açık olan kartların hiç birinde sorun olmuyor diye biliyorum.
Bonusway ın chrome eklentisi var. . Kullanım için sitede türkçe anlatım vs. mevcut zaten. Yurt dışı ve yurt içindeki anlaşmış oldukları tüm sitelerden indirim alıyorsunuz.

hknkorkmaz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
ZUK Z2 PRO
Konular
8
Kartın yurt dışına kullanıma kapalı olabilir. Bankana sorman gerekiyor bunu. Yurt dışı kullanıma açık olan kartların hiç birinde sorun olmuyor diye biliyorum.

Bonusway ın chrome eklentisi var. . Kullanım için sitede türkçe anlatım vs. mevcut zaten. Yurt dışı ve yurt içindeki anlaşmış oldukları tüm sitelerden indirim alıyorsunuz.
Kartım yurtdışına açık, ,türkiye adresine alışveriş yapıyorum ama teslimat adresi başka bir ülke olunca ödeme yapılmıyor.

f.oksuz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
LeMax2 6/128
Konular
15
Kartım yurtdışına açık, ,türkiye adresine alışveriş yapıyorum ama teslimat adresi başka bir ülke olunca ödeme yapılmıyor.
Bende sorun olmuyor. Kredi kartı kullanıyorsunuz değil mi. Normal hesap kartı değil?
Kredi kartı kullanıyorsanız banka ile görüşmekte fayda var yine de. Bankadan kaynaklanan bir durum gibi geliyor bana. Yoksa alışveriş siteleri satış yapmanın peşinde.
Bazen yaptığınız ödemenin kontrolden geçmesi 24 saat sürer. Daha fazla da sürdüğü olabiliyor. Bundan kaynaklanan bir sorun da olabilir mi?
Kartınızın yurt dışına açık olduğunu tekrar bankanızdan da teyit ettirmekte fayda var. Bazen istediğimiz işlemi yapıldı diye bildirip yapmıyorlar.

hknkorkmaz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
ZUK Z2 PRO
Konular
8
Bende sorun olmuyor. Kredi kartı kullanıyorsunuz değil mi. Normal hesap kartı değil?
Kredi kartı kullanıyorsanız banka ile görüşmekte fayda var yine de. Bankadan kaynaklanan bir durum gibi geliyor bana. Yoksa alışveriş siteleri satış yapmanın peşinde.
Bazen yaptığınız ödemenin kontrolden geçmesi 24 saat sürer. Daha fazla da sürdüğü olabiliyor. Bundan kaynaklanan bir sorun da olabilir mi?
Kartınızın yurt dışına açık olduğunu tekrar bankanızdan da teyit ettirmekte fayda var. Bazen istediğimiz işlemi yapıldı diye bildirip yapmıyorlar.
Kardeş bankayı aradım sorun yok yurt dışına açık diyorlar.(Alışverişte yaptım) Ama adres azerbaycan ve alıcı oradaki arkadaşım olunca geekbuying işlem yapmıyor.Aliexpress ise bir kaç gün sonra güvenlik nedeniyle iptal ettim dedi.

f.oksuz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
LeMax2 6/128
Konular
15
Kardeş bankayı aradım sorun yok yurt dışına açık diyorlar.(Alışverişte yaptım) Ama adres azerbaycan ve alıcı oradaki arkadaşım olunca geekbuying işlem yapmıyor.Aliexpress ise bir kaç gün sonra güvenlik nedeniyle iptal ettim dedi.
Alışveriş yapacağın sitelerin müşteri hizmetleri ile görüştün mü peki. Neden iptal ediyorsunuz diye?

hknkorkmaz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
ZUK Z2 PRO
Konular
8
Alışveriş yapacağın sitelerin müşteri hizmetleri ile görüştün mü peki. Neden iptal ediyorsunuz diye?
Görüştüm bankanız güvenlik nedeniyle iptal ediyor denil ama bankayı arıyorum(ziraat) bir sorun yok diyorlar.Şaştım kaldım.

Üst Alt