kardeş dediğin problemi bende yaşadım güvenlik nedeniyle siparişim iptal oldu. aliexpress direk iptal etmişti geekbuying de de ben peşinen sordum onlar iptal etmeden,bi mail adresi verdiler buraya kredi kartının resmini istediler ve benim kimlik resmimi.(tabi ki önemli yerleri kapatarak kartın sadece son 4 hanesini görmek istiolar ve senin ülkeni.aliexprese de geekbuying e de bunu yaparsan sorun kalmaz.kontak kurman lazım onlarla.Bınusway üyesi oldum ama bunu yurtdışı sitelerde nasıl kullanacağım bilgi verirmisiniz?
Kartın yurt dışına kullanıma kapalı olabilir. Bankana sorman gerekiyor bunu. Yurt dışı kullanıma açık olan kartların hiç birinde sorun olmuyor diye biliyorum.Sen hangi bankayı kullanıyorsun acaba? Ben bir çok siteden denedim hep iptal oluyor.Ödeme iptal ediliyor.
Bende kendi kartımla alıp Azerbaycandaki arkadaşıma göndereceğim ama bir türlü yapamadım.
Bonusway ın chrome eklentisi var.Bınusway üyesi oldum ama bunu yurtdışı sitelerde nasıl kullanacağım bilgi verirmisiniz?
Kartım yurtdışına açık, ,türkiye adresine alışveriş yapıyorum ama teslimat adresi başka bir ülke olunca ödeme yapılmıyor.Kartın yurt dışına kullanıma kapalı olabilir. Bankana sorman gerekiyor bunu. Yurt dışı kullanıma açık olan kartların hiç birinde sorun olmuyor diye biliyorum.
Bonusway ın chrome eklentisi var.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir. Kullanım için sitede türkçe anlatım vs. mevcut zaten. Yurt dışı ve yurt içindeki anlaşmış oldukları tüm sitelerden indirim alıyorsunuz.
Bende sorun olmuyor. Kredi kartı kullanıyorsunuz değil mi. Normal hesap kartı değil?Kartım yurtdışına açık, ,türkiye adresine alışveriş yapıyorum ama teslimat adresi başka bir ülke olunca ödeme yapılmıyor.
Kardeş bankayı aradım sorun yok yurt dışına açık diyorlar.(Alışverişte yaptım) Ama adres azerbaycan ve alıcı oradaki arkadaşım olunca geekbuying işlem yapmıyor.Aliexpress ise bir kaç gün sonra güvenlik nedeniyle iptal ettim dedi.Bende sorun olmuyor. Kredi kartı kullanıyorsunuz değil mi. Normal hesap kartı değil?
Kredi kartı kullanıyorsanız banka ile görüşmekte fayda var yine de. Bankadan kaynaklanan bir durum gibi geliyor bana. Yoksa alışveriş siteleri satış yapmanın peşinde.
Bazen yaptığınız ödemenin kontrolden geçmesi 24 saat sürer. Daha fazla da sürdüğü olabiliyor. Bundan kaynaklanan bir sorun da olabilir mi?
Kartınızın yurt dışına açık olduğunu tekrar bankanızdan da teyit ettirmekte fayda var. Bazen istediğimiz işlemi yapıldı diye bildirip yapmıyorlar.
Alışveriş yapacağın sitelerin müşteri hizmetleri ile görüştün mü peki. Neden iptal ediyorsunuz diye?Kardeş bankayı aradım sorun yok yurt dışına açık diyorlar.(Alışverişte yaptım) Ama adres azerbaycan ve alıcı oradaki arkadaşım olunca geekbuying işlem yapmıyor.Aliexpress ise bir kaç gün sonra güvenlik nedeniyle iptal ettim dedi.
Görüştüm bankanız güvenlik nedeniyle iptal ediyor denil ama bankayı arıyorum(ziraat) bir sorun yok diyorlar.Şaştım kaldım.Alışveriş yapacağın sitelerin müşteri hizmetleri ile görüştün mü peki. Neden iptal ediyorsunuz diye?
yazdım cevap,okursan sorunu çözersin.Görüştüm bankanız güvenlik nedeniyle iptal ediyor denil ama bankayı arıyorum(ziraat) bir sorun yok diyorlar.Şaştım kaldım.