Alış Aliexpresste Güvenilir Xiaomi Satıcıları

hknkorkmaz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
ZUK Z2 PRO
Konular
8
Aliexpresste Güvenilir Xiaomi (orijinal) Satıcılarından tavsiye edeceğiniz mağazalar var mı?

Hong Kong Goldway
Xiaomi Dreami Store
Carry it
Xiaomi Online Store
Fantacy Technology
Bunlar güvenilir mi acaba?

Birde Ben buradan alıp azerbaycana göndertebileceğim site öneriniz var mı acaba?

hknkorkmaz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
ZUK Z2 PRO
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aliexpresten tavsiye mağaza yok mu acaba?

berkayalcicek

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkay
Cihazım
Mi5
Meslek
Elektrik Eleltronik Mühendisi
Konular
2
bende merak ediyorum bunu

maboc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5s
Meslek
elektronik-bilgisayar
Konular
10
satıcı puanına bakınız yorumlarına bakınız alacağınız ürünün

dehliz23

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Deh
Cihazım
Xiaomi mi4
Konular
2
Honkong goldway avrupa deposundan macaristana gonderttim 10 gunde problemsiz elime gecti bu sekilde alacak olana bu magazayi tavsiye edebilirim.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hknkorkmaz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
ZUK Z2 PRO
Konular
8
Honkong goldway avrupa deposundan macaristana gonderttim 10 gunde problemsiz elime gecti bu sekilde alacak olana bu magazayi tavsiye edebilirim.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam, ben kredi kartımla ödeyip azerbaycandaki arkadaşıma göndertmek istiyorum ama bir çok site güvenlik nedeniyle ödemeyi kabul etmedi.
Sen ödemeyi nasıl yaptın? Arkadaşının adınamı kargo gönderttin acaba? Bilgi verirsen sevinirim.

f.oksuz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
LeMax2 6/128
Konular
15
Hocam, ben kredi kartımla ödeyip azerbaycandaki arkadaşıma göndertmek istiyorum ama bir çok site güvenlik nedeniyle ödemeyi kabul etmedi.
Sen ödemeyi nasıl yaptın? Arkadaşının adınamı kargo gönderttin acaba? Bilgi verirsen sevinirim.

Ürünü normal şekilde satın alıyorsunuz, gönderilecek adres kısmına arkadaşınızın adresini yazıyorsunuz.
Aliexpress te gönderi yapacağınız ülkeyi (sayfanın üstünde Ship To ....) seçin. Sonra almak istediğiniz telefon modelini aratın. Satıcılar her yere telefon göndermiyorlar. Bu şekilde seçtiğiniz ülkeye telefon gönderen satıcıların telefonları karşınıza çıkacaktır. Sonra satın alma işlemini yapıyorsunuz. Adres kısmına Arkadaşınızın yani telefonu göndereceğiniz adresi yazıyorsunuz ve iş bitiyor.

Aliexpress ve Gearbest ten gürcistana ürün aldırıyorum herhangi bir sorun olmuyor. bangood u da tavsiye ederim.

Ayrıca bu sitelerden ürün alırken sitesine üye olup onun aracılığı ile alırsanız ekstra indirim alıyorsunuz. Aliexpress te %5,5 indirim veriyor. Bazen 2 kat bonus indirim veriyor ki aliexpress te %11 e tekebül ediyor indirim.

Son düzenleme:

hknkorkmaz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
ZUK Z2 PRO
Konular
8
Ürünü normal şekilde satın alıyorsunuz, gönderilecek adres kısmına arkadaşınızın adresini yazıyorsunuz.
Aliexpress te gönderi yapacağınız ülkeyi (sayfanın üstünde Ship To ....) seçin. Sonra almak istediğiniz telefon modelini aratın. Satıcılar her yere telefon göndermiyorlar. Bu şekilde seçtiğiniz ülkeye telefon gönderen satıcıların telefonları karşınıza çıkacaktır. Sonra satın alma işlemini yapıyorsunuz. Adres kısmına Arkadaşınızın yani telefonu göndereceğiniz adresi yazıyorsunuz ve iş bitiyor.

Aliexpress ve Gearbest ten gürcistana ürün aldırıyorum herhangi bir sorun olmuyor. bangood u da tavsiye ederim.

Ayrıca bu sitelerden ürün alırken sitesine üye olup onun aracılığı ile alırsanız ekstra indirim alıyorsunuz. Aliexpress te %5,5 indirim veriyor. Bazen 2 kat bonus indirim veriyor ki aliexpress te %11 e tekebül ediyor indirim.
Kredi kartı benim adıma, alıcı azerbaycandaki arkadaşımın adının olması sorun olur mu?

hknkorkmaz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
ZUK Z2 PRO
Konular
8
Seninde kart sahibi Türkiye'de kişi, alıcı diğer ülkedeki başka birisimiydi? Ben Geekbuying ve aliexpressten aldım ama hep güvenlik nedeniyle işlemim sonradan iptal edildi.

hknkorkmaz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
ZUK Z2 PRO
Konular
8
Kart sahibi benim ve rize de ikamet ediyorum. Alıcı ise gürcü vatandaşı ve gürcistanda ikamet ediyor.
Sen hangi bankayı kullanıyorsun acaba? Ben bir çok siteden denedim hep iptal oluyor.Ödeme iptal ediliyor.
Bende kendi kartımla alıp Azerbaycandaki arkadaşıma göndereceğim ama bir türlü yapamadım.

Üst Alt