Soru Aliexpress'den Akıllı Saat Almak

TolgaUnal2002

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Band 5
Konular
3
Herkese iyi günler bugünlerde kendime yürürken koşarken vs. bilgilerimi kaydedecek, az çok işime yarayacak bir akıllı saat arıyordum ve Türkiye fiyatları biraz bütçemi aştığı için Aliexpress veya Banggood gibi sitelere baktım ve Xiaomi Amazing Pace 'in buradaki fiyatı iyi geldi sizce güvenilir mi daha önce yurtdışından bir sipariş vermedim alırsam bu ilk olacak :)

Daha önce almış olanlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim. Yorumlara baktığım zaman pek bir sıkıntı yaşanmamış ama insan yine de emin olamıyor. Kargosu da ücretli sanırım tahmini olarak kaç TL 'ye mal olur ve gümrük vergisi ne kadar olabilir

onderkaanozdemir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
önder kaan
Cihazım
Amazfit Verge
Konular
1
Bu hafta iki tane Haylou Solar, bir mi band 4 ve bir mi band 5 aldım :D Takipli kargo olduktan sonra sorun olmuyor. Tek paket halinde tek ürün gelirse 15-20₺ vergi çıkar. Sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Gumruk vergisi pakete fiyat ne kadar yazarlarsa ona gore degisir eskiden gift isaretleme 10 dolar yazdirma yapardim. Simdi nasil pandemiden sonra bilmiyorum

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

sefaduman54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Duman
Cihazım
Mİ 9SE
Meslek
BT Uzmanı
Konular
28
Oyla:

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
Gumruk vergisi pakete fiyat ne kadar yazarlarsa ona gore degisir eskiden gift isaretleme 10 dolar yazdirma yapardim. Simdi nasil pandemiden sonra bilmiyorum

Onlara dikkat edilmiyor hocam paket üzerinde 5$ yazana 10tl, 16$ yazana 12tl geldi. Genelde direk kafaya göre sallayarak veriyorlar.

Oyla:

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Zamanında aliexpressden huawei watch gt2 almıştım, ödediğim parayla tr fiyatı aynıydı. Üstelik 34 günde gelmişti.

Oyla:

onderkaanozdemir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
önder kaan
Cihazım
Amazfit Verge
Konular
1
3 5 fark olsun ama trden olsun. Parayi verip yolunu gozlemeyin bence. Verdiyseniz parayi kullanmaya baslayin

Oyla:
Üst Alt