Bencede tartışma açın çok uzun olmuş benim 5inde kargolandı 28inde geldiBenim kargo da 42 gün oldu hala gelmedi ülkeye daha girmemiş kargo öyle gözüküyor şehir dışına da çıkmam lazım o kadar zamana gelir diye düşünmüştüm ama gelmedi artık para iadesi isteyeceğim herhalde
Aslında isteyeceğim para iadesi ama kılıfın en uygunu burada 3 katı fiyat neredeyse beklemişim de o kadar da birde mi 5 biraz sağlamlık konusunda iyi değil kılıfsızda pek kullanılmıyor mesaj attığımda en geç 50 güne gelir sabırlı olun yazmış şehir dışına gitmeden 1 gün önce para iadesini isterim artık zaten 39 günde gelmezse para iadesi garantisi vardıBencede tartışma açın çok uzun olmuş benim 5inde kargolandı 28inde geldi
Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Horoz yılı var Çin'de gönderiler 3 subattan itibaren basliycakmis bende sipariş verdim gelme konusu aslında birazda pttyle alakalı adamlarin yoğunluk yada umursamama gibi bi niyetleri var nerden çıkardın bunu derseniz gecen verdiğim siparisi posta kutusuna atip gitmiş
Takipsiz postasi eline ulasan var mi? Ben ptt ye guvenipte takipsiz alamiyorum.
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşim görüldüğü sürece eksilemem. Geç gelmeyi en baştan göze alıyorum, çünkü alış veriş seçeneklerinde bu belirtiliyor.bende 100den fazla alışverişim oluğu için durum şu galiba
nasıl bizde farlı kargo firmaları varsa onlarda da var
kimisi daha uygun bizim ucuza aldığımız ürünleri onlarla gönderiyorlar
10$ üstünü mesela takipli yolluyor çoğu ama bazı uyanıklar oradan da kar edeyim diye yine ucuz kargoyla yolluyor
geliyor mu geliyor ama 2 ayda
yapacak bişey yok maalesef geç gelince en fazla adamı eksilersin