Yardım Akıllı Saat Tavsiyesi alabilir miyim?

Merhaba, Sizce hangi akıllı saat diğerlerine göre daha iyidir?

• Haylou Solar LS05

Oy: 1 33,3%
  • Amazfit Bip

Oy: 2 66,7%
  • Case 4U C1

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    3

KAPTAN_007

Dünya Bir Gündür O Da Bu Gündür!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ESER
Cihazım
Mi 15 ULTRA
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
37
Merhaba,
Sizce hangi akıllı saat diğerlerine göre daha iyidir?

• Haylou Solar LS05
  • Amazfit Bip
  • Case 4U C1
  • Diğer: Yorumlarda Belirtiniz

Son düzenleme:

erdemturan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Turan
Cihazım
Xiaomi Mix Flip
Konular
24
Yazdığın modelleri kullanma fırsatım olmadı ama Honor Magic Watch 2 kullanıyorum ve batarya performansından acayip memnunun ve birçok arayüz de mevcut.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
433
Benzer fiyat kategorsindeki Imilab W12 modeline de bir göz atın derim hocam. Oğlum kullanıyor ve çok çok memnun.

LS05 modelinden malzeme kalitesi olarak çok üstün. Saati elinize aldığınızda hatta uzaktan baktığınızda bile aradaki farkı bariz bir şekilde hissedebiliyorsunuz.

Bip'ten ise özellik olarak artıları çok daha fazla. Teker teker yazmak çok uzun sürer, karşılatırma sitelerinden bir göz atmanız yeterli olacaktır bence.

Case4U modelini inceleme fırsatım olmadı ama bu markanın diğer ürünlerini düşününce saat olarak para vermeyi pek düşünmezdim açıkçası.

erdemturan hocamın belirttiği Magic Watch 2 ile karşılaştırırsak (bu saat de bileğimde ve kullanıyorum) tasarım neredeyse aynı. Magic Watch 2'de pürüzsüz bir metal çerçeve var, W12'de ise fırçalanmış metal kullanılmış. Bu fark dışında kontrol tuşlarında ufak bir ayrıntı farkı mevcut fakat onun dışında tamamen aynı. Magic Watch 2'ye göre uyku takibi çok daha tutarlı ve o2 ölçümü onlarca kat daha hızlı. Magic Watch 2'ye göre eksi olaraktelefon çağrıları yapamama, batarya ve ekranı verebiliriz ancak batarya 10 gün değil de 7 gün gidiyor. Ekran için de aradaki 1000 TL'den fazla olan fiyat farkını göz önüne alırsak hiç önemli değil bile denilebilir. Telefonla görüşme ise bu fiyat bandındaki hiç bir saatte yok bildiğim kadarıyla. :)

Son düzenleme:

erdemturan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Turan
Cihazım
Xiaomi Mix Flip
Konular
24
Benzer fiyat kategorsindeki Imilab W12 modeline de bir göz atın derim hocam. Oğlum kullanıyor ve çok çok memnun.

LS05 modelinden malzeme kalitesi olarak çok üstün. Saati elinize aldığınızda hatta uzaktan baktığınızda bile aradaki farkı bariz bir şekilde hissedebiliyorsunuz.

Bip'ten ise özellik olarak artıları çok daha fazla. Teker teker yazmak çok uzun sürer, karşılatırma sitelerinden bir göz atmanız yeterli olacaktır bence.

Case4U modelini inceleme fırsatım olmadı ama bu markanın diğer ürünlerini düşününce saat olarak para vermeyi pek düşünmezdim açıkçası.

erdemturan hocamın belirttiği Magic Watch 2 ile karşılaştırırsak (bu saat de bileğimde ve kullanıyorum) tasarım neredeyse aynı. Magic Watch 2'de pürüzsüz bir metal çerçeve var, W12'de ise fırçalanmış metal kullanılmış. Bu fark dışında kontrol tuşlarında ufak bir ayrıntı farkı mevcut fakat onun dışında tamamen aynı. Magic Watch 2'ye göre uyku takibi çok daha tutarlı ve o2 ölçümü onlarca kat daha hızlı. Magic Watch 2'ye göre eksi olarak batarya ve ekranı verebiliriz ancak batarya 10 gün değil de 7 gün gidiyor. Sadece ekran için de aradaki 1000 TL'den fazla olan fiyat farkını göz önüne alırsak hiç önemli değil bile denilebilir :)
Hocam bilmediğimden soruyorum, saat almayı düşünen arkadaşlarım oluyor. onlara tavsiye edebilirim bu cihazı. Telefonla görüşme yapılabiliyor mu ?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
433
Hocam bilmediğimden soruyorum, saat almayı düşünen arkadaşlarım oluyor. onlara tavsiye edebilirim bu cihazı. Telefonla görüşme yapılabiliyor mu ?
Pardon hocam haklısınız, hiç kullanmadığım için en önemli özellik farkını yazmyı unutmuşum... Maalesef hayır, W12'de telefonla görüşme özelliği yok. İlk mesajımı da hemen düzenliyorum tekrar.

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
ls05 kullanıyorum ama genelde düz saat olarak kullanıyorum. Telefon görüşmesi, mikrofon, hoparlör yok zaten kadran değişebiliyor. müzik değiştirme olayını kullanıyorum. Genel olarak az akıllı saat diyebiliriz ama iyidir yani

KAPTAN_007

Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ESER
Cihazım
Mi 15 ULTRA
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
37

erdemturan hocamın belirttiği Magic Watch 2 ile karşılaştırırsak (bu saat de bileğimde ve kullanıyorum) tasarım neredeyse aynı. Magic Watch 2'de pürüzsüz bir metal çerçeve var, W12'de ise fırçalanmış metal kullanılmış. Bu fark dışında kontrol tuşlarında ufak bir ayrıntı farkı mevcut fakat onun dışında tamamen aynı. Magic Watch 2'ye göre uyku takibi çok daha tutarlı ve o2 ölçümü onlarca kat daha hızlı. Magic Watch 2'ye göre eksi olaraktelefon çağrıları yapamama, batarya ve ekranı verebiliriz ancak batarya 10 gün değil de 7 gün gidiyor. Ekran için de aradaki 1000 TL'den fazla olan fiyat farkını göz önüne alırsak hiç önemli değil bile denilebilir. Telefonla görüşme ise bu fiyat bandındaki hiç bir saatte yok bildiğim kadarıyla. :)

Bu sözleriniz ile beni cezbettiniz hocam😊
Hangi uygulamayı kullanıyor peki bu saat?
Çağrı reddetme gibi özellikleride mevcutmudur?
Toplamda şarj süresi ne madar gidiyor?
Yoğun ve Normal Kullanım olarak ayırırsak?
Ayrıca çok fazla bilinen bir marka değil sanırım.

KW66 diyede bir modeli varmış sanırım, ama pek bir fark yok gibi?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
433
Bu sözleriniz ile beni cezbettiniz hocam😊
Hangi uygulamayı kullanıyor peki bu saat?
Çağrı reddetme gibi özellikleride mevcutmudur?
Toplamda şarj süresi ne madar gidiyor?
Yoğun ve Normal Kullanım olarak ayırırsak?
Ayrıca çok fazla bilinen bir marka değil sanırım.

KW66 diyede bir modeli varmış sanırım, ama pek bir fark yok gibi?

Aynen hocam çok fazla satılmadı bu model... Neden satılmadığını da açıkçası anlayamadım ama satılmadığı için fiyatları da çok uygun. Gloryfit adındaki uygulamayı kullanıyor.

İncelemesine de bir göz atabilirsiniz
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

KAPTAN_007

Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ESER
Cihazım
Mi 15 ULTRA
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
37
Aynen hocam çok fazla satılmadı bu model... Neden satılmadığını da açıkçası anlayamadım ama satılmadığı için fiyatları da çok uygun. Gloryfit adındaki uygulamayı kullanıyor.

İncelemesine de bir göz atabilirsiniz
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Şarj konusuna ve Gelen arama bildirimlerine değinilmemiș sanırım, Bunlar hakkında ne diyebilirsiniz?
Birde sürekli sp02 değerini ölçtüğü belirtiliyor bu kapatılmıyor mu?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
433
Şarj konusuna ve Gelen arama bildirimlerine değinilmemiș sanırım, Bunlar hakkında ne diyebilirsiniz?
Birde sürekli sp02 değerini ölçtüğü belirtiliyor bu kapatılmıyor mu?
Şarjı 5-6 gn civarında gidiyor, gelen aramalar ise bildirim olarak görünüyor fakat saat üzerinden cevaplanamıyor. O2 değerini ise maalesef bilemiyorum hocam. Akşam bakar yazarım.

Üst Alt