Benzer fiyat kategorsindeki Imilab W12 modeline de bir göz atın derim hocam. Oğlum kullanıyor ve çok çok memnun.
LS05 modelinden malzeme kalitesi olarak çok üstün. Saati elinize aldığınızda hatta uzaktan baktığınızda bile aradaki farkı bariz bir şekilde hissedebiliyorsunuz.
Bip'ten ise özellik olarak artıları çok daha fazla. Teker teker yazmak çok uzun sürer, karşılatırma sitelerinden bir göz atmanız yeterli olacaktır bence.
Case4U modelini inceleme fırsatım olmadı ama bu markanın diğer ürünlerini düşününce saat olarak para vermeyi pek düşünmezdim açıkçası.
erdemturan hocamın belirttiği Magic Watch 2 ile karşılaştırırsak (bu saat de bileğimde ve kullanıyorum) tasarım neredeyse aynı. Magic Watch 2'de pürüzsüz bir metal çerçeve var, W12'de ise fırçalanmış metal kullanılmış. Bu fark dışında kontrol tuşlarında ufak bir ayrıntı farkı mevcut fakat onun dışında tamamen aynı. Magic Watch 2'ye göre uyku takibi çok daha tutarlı ve o2 ölçümü onlarca kat daha hızlı. Magic Watch 2'ye göre eksi olaraktelefon çağrıları yapamama, batarya ve ekranı verebiliriz ancak batarya 10 gün değil de 7 gün gidiyor. Ekran için de aradaki 1000 TL'den fazla olan fiyat farkını göz önüne alırsak hiç önemli değil bile denilebilir. Telefonla görüşme ise bu fiyat bandındaki hiç bir saatte yok bildiğim kadarıyla.