- Adım
- Talha
- Cihazım
- Mi 9T
- Konular
- 46
Colmi p8 plus var amazfite aşırı benziyor fiyatlarına bakın hocam 200 liradan satıyorum ben 1 haftalık bile değil.
Amazfit ilk tercihim kabul edemeyeceğimColmi p8 plus var amazfite aşırı benziyor fiyatlarına bakın hocam 200 liradan satıyorum ben 1 haftalık bile değil.
Fiyat nedir? Gaziantepte misiniz birdeEğer tekrar verge düşünürseniz hocam arama cevaplama yapılan modelden var. Kutusu, şarj aparatı ve faturası mevcut. 2021/11 kadar garantisi var. Tek sıkıntısı orijinal kordonunun geçirildiği kemer köprüsü düşmüştü farklı bir kordon aldık. Orjinal kordonu da duruyor başka bir kemer köprü takılarak kullanılabilir.
Fiyat: 350₺ hocam. Bandırma'dayım ben, düşünürseniz özelden yazabilirsiniz kargoyla gönderebilirim.Fiyat nedir? Gaziantepte misiniz birde
Seçtiğim saatleri bir listeye yazdım ilk sıraya sizinkini yazacağım gardrops dolap gibi uygulamalar daha güvenli olur diye düşünüyorumFiyat: 350₺ hocam. Bandırma'dayım ben, düşünürseniz özelden yazabilirsiniz kargoyla gönderebilirim.
Bahsettiğiniz uygulamaları daha önce kullanmadım hocam, ancak güven konusunda içiniz rahat olsunSeçtiğim saatleri bir listeye yazdım ilk sıraya sizinkini yazacağım gardrops dolap gibi uygulamalar daha güvenli olur diye düşünüyorum