- Adım
- Talha
- Cihazım
- Mi 9T
- Konular
- 46
Colmi p8 plus var amazfite aşırı benziyor fiyatlarına bakın hocam 200 liradan satıyorum ben 1 haftalık bile değil.
Amazfit ilk tercihim kabul edemeyeceğimColmi p8 plus var amazfite aşırı benziyor fiyatlarına bakın hocam 200 liradan satıyorum ben 1 haftalık bile değil.
Fiyat nedir? Gaziantepte misiniz birdeEğer tekrar verge düşünürseniz hocam arama cevaplama yapılan modelden var. Kutusu, şarj aparatı ve faturası mevcut. 2021/11 kadar garantisi var. Tek sıkıntısı orijinal kordonunun geçirildiği kemer köprüsü düşmüştü farklı bir kordon aldık. Orjinal kordonu da duruyor başka bir kemer köprü takılarak kullanılabilir.
Fiyat: 350₺ hocam. Bandırma'dayım ben, düşünürseniz özelden yazabilirsiniz kargoyla gönderebilirim.Fiyat nedir? Gaziantepte misiniz birde
Seçtiğim saatleri bir listeye yazdım ilk sıraya sizinkini yazacağım gardrops dolap gibi uygulamalar daha güvenli olur diye düşünüyorumFiyat: 350₺ hocam. Bandırma'dayım ben, düşünürseniz özelden yazabilirsiniz kargoyla gönderebilirim.
Bahsettiğiniz uygulamaları daha önce kullanmadım hocam, ancak güven konusunda içiniz rahat olsun . Karar verdiğinizde özelden yazarsanız iletişim bilgilerimi gönderirim size.Seçtiğim saatleri bir listeye yazdım ilk sıraya sizinkini yazacağım gardrops dolap gibi uygulamalar daha güvenli olur diye düşünüyorum