Yardım AKG kulaklık Xiaomi Telefonda çalışmama sıkıntısı

Chaseur

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Raşit DURMUŞ
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 10.0
Telefon Modeli
Xiaomi Mi6 128gb
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadarşlar bilsiğinşz üzere xiaomi mi 6 da kutu içeriğimde kulaklık yok ve şuan telefonumun ahizesi bozuk olduğundan kulaklık kullanma mecburiyetindeyim. Elimde de Samsung S9 Dan çıkan AKG kulaklık var type c çevirici ile kulaklığı takıyorum ses geliyor kulaklık görünüyor mikrofon görünüyor ancak mikrofon çalışmıyor. Kulaklıktan ses alıyorum. Kulaklık başka telefonlarda çalışıyor. Başka kulaklıklar telefonumda çalışıyor. Akg ve xiaomi arasındaki bir sıkıntı yardım ederseniz sevinirim

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
hocam dönüştürücü değişerek sorunu çözebilir miyiz ozaman?
Hayır hocam, ben bir çok dönüştürücü ve cihazda denedim. Zaten akg firması da dönüştürücü kullanıldığında mikrofonda sorun olabileceği notunu düşmüştü bir yere.

Oyla:

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
sorun dönüştürücü deymis arkadaslar farklı bir dönüştürücü ile sorunsuz çalışıyor
Hangi dönüştürücü o hocam? Ben bir çok dönüştürücü ile denedim. Ses sorunu yaşamadım ama mikrofon hiç çalışmadı.

Oyla:

ugurmutlu46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uğur mmutlu
Cihazım
Xioami Mi5s
Konular
2
Hangi dönüştürücü o hocam? Ben bir çok dönüştürücü ile denedim. Ses sorunu yaşamadım ama mikrofon hiç çalışmadı.
vallahi markasını bilmiyorum rastgele bir aksesuarcidan aldim hem sarj hem kulaklık ama şöyle bişey var hem şarjı hem kulaklığı takinca mikrofon çalışmıyor sadece kulaklığı takınca mikrofon çalışıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekli dosyalar

• 15672948715255965018690554874635.jpg
    15672948715255965018690554874635.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 20
Oyla:

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
vallahi markasını bilmiyorum rastgele bir aksesuarcidan aldim hem sarj hem kulaklık ama şöyle bişey var hem şarjı hem kulaklığı takinca mikrofon çalışmıyor sadece kulaklığı takınca mikrofon çalışıyor
Ses performansına olumsuz etkisi yok değil mi hocam?

Oyla:

Dehliz38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
0
arkadaşlar merhaba bugün aldın hybrit pro2 hd kulaklığım mi9 telefumda kendi çeviricisi ile bağladığımda ses gelmiyor. başka telefonlarda denendi gayet güzel çalışırken mi9 telefonda sistem kulaklığı algılıyor lakin kulaklıktan ses gelmiyor

arkadaşlar merhaba bugün aldın hybrit pro2 hd kulaklığım mi9 telefumda kendi çeviricisi ile bağladığımda ses gelmiyor. başka telefonlarda denendi gayet güzel çalışırken mi9 telefonda sistem kulaklığı algılıyor lakin kulaklıktan ses gelmiyor
arkadaşlar telefonu resetledim şu anda kulaklıktan ses geliyor.

Oyla:

Biblo58

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Biblo58
Cihazım
Xiaomi mi9t pro
Konular
0
Arkadaşlar sorunu kendi mantigimla çözdüm.kulakliklarda tırtıklar var soket girişinde farkettiyseniz.biri mikrofon için biri hoparlör için diğerinde başka birşey için.kulakligi tam sokup, çok yavaşça kulaklığı çıkarır gibi yapıp çok ince çekiyoruz ama kulaklığı çıkarmıyoruz.belki şaka gelebilir ama ciddiyim.oyun oynarken dikkatli oynarsaniz elinizin çarpıp yerine tam oturma durumu olmuyor.yani kulaklığı tam oturmucaksiniz.cozum bu. Milimlerle fark var.

Oyla:
Üst Alt