Yardım Airpods ve Android cihaz

7ulasaksoy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulaş
Cihazım
Xaomi mi 8
Konular
35
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu beta
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Android cihazımda airpodsun şarj göstergesini ve pop up özelliğini nasıl en stabil ve göze hoş gelen şekilde kullanabilirim ?

Cengo1995

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi Max 3
Konular
0
Android cihazımda airpodsun şarj göstergesini ve pop up özelliğini nasıl en stabil ve göze hoş gelen şekilde kullanabilirim ?
AirPopup kullanıyorm gayet güzel çalışıyor şarkı durdurma sonraki parça sesli asistan hepsi çalışıyor tüm özellikleri kullanman için satın alman gerekiyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-12-22-18-05-40-163_com.android.vending.jpg
    Screenshot_2019-12-22-18-05-40-163_com.android.vending.jpg
    307,2 KB · Görüntüleme: 30
Oyla:

7ulasaksoy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulaş
Cihazım
Xaomi mi 8
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AirPopup kullanıyorm gayet güzel çalışıyor şarkı durdurma sonraki parça sesli asistan hepsi çalışıyor tüm özellikleri kullanman için satın alman gerekiyor
APK olarak aradım ama bulamadım bende satın aldım gayet güzel ama gene de eksikler var gibi 11 TL çok bu uygulamaya

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Cengo1995

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi Max 3
Konular
0
APK olarak aradım ama bulamadım bende satın aldım gayet güzel ama gene de eksikler var gibi 11 TL çok bu uygulamaya

bu uygulamalarla bu kadar ben beş altı tane satın aldım en iyi çalışan bu şarzı doğru gösteriyor kusursuz olmasını istiyorsan apple aksesuarlarını apple telefonla kullanacaksınız.

Oyla:

7ulasaksoy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulaş
Cihazım
Xaomi mi 8
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu uygulamalarla bu kadar ben beş altı tane satın aldım en iyi çalışan bu şarzı doğru gösteriyor kusursuz olmasını istiyorsan apple aksesuarlarını apple telefonla kullanacaksınız.
İhtiyaç karşılıyor fakat 11 TL biraz fazla sadece

Oyla:

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
18

bir kaç uygulama denedim şimdilik assistant trigger kullanıyorum , stabil çalışıyor ve arayüzüde hoş
tabi uygulamalar her geçen gün değiştiği için arada bir store'u kontrol etmekte fayda var özellikle 2 farklı markanın ürünlerini birlikte kullandığımızda

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
bir kaç uygulama denedim şimdilik assistant trigger kullanıyorum , stabil çalışıyor ve arayüzüde hoş
tabi uygulamalar her geçen gün değiştiği için arada bir store'u kontrol etmekte fayda var özellikle 2 farklı markanın ürünlerini birlikte kullandığımızda
Hocam ses azlığı için ne yaptınız çözüm olarak?

Oyla:

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
18
Hocam ses azlığı için ne yaptınız çözüm olarak?

ben burda ; Yardım - Xiaomi ile apple airpods 2 ses azalma sorunu belirttiğim ayarları yaptım ve o günden beri airpods kulaklıklarımdan çok kaliteli ve yüksek ses alıyorum, bir kaç başka arkadaşta denedi cihaz farklılığından mı ( bende airpods 1. nesil var ) yoksa eksik yapılan bir ayardan mı kaynaklı bilemiyorum verim alamadığını söyleyenlerde oldu ama belirttiğim gibi bu ayarlarla gayet kaliteli ve yüksek ses alıyorum

Oyla:

Cengo1995

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi Max 3
Konular
0
ben burda ; Yardım - Xiaomi ile apple airpods 2 ses azalma sorunu belirttiğim ayarları yaptım ve o günden beri airpods kulaklıklarımdan çok kaliteli ve yüksek ses alıyorum, bir kaç başka arkadaşta denedi cihaz farklılığından mı ( bende airpods 1. nesil var ) yoksa eksik yapılan bir ayardan mı kaynaklı bilemiyorum verim alamadığını söyleyenlerde oldu ama belirttiğim gibi bu ayarlarla gayet kaliteli ve yüksek ses alıyorum
evet sıkıntı airpods 2 olanlarda bende ilk aldığımda çok iyi ses veriyordu arkadaşın apple cihaza bağladık denemek için o anda kullaklık güncelleme almış sıkıntı ondan sonra başladı yani güncelleme yapmasaydık sıkıntı olmıyacaktı.

Oyla:

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
18
evet sıkıntı airpods 2 olanlarda bende ilk aldığımda çok iyi ses veriyordu arkadaşın apple cihaza bağladık denemek için o anda kullaklık güncelleme almış sıkıntı ondan sonra başladı yani güncelleme yapmasaydık sıkıntı olmıyacaktı.

olabilir genelde airpods 2 kullananlarda var bu sıkıntı malesef, birde ayrıca geliştirici seçeneklerinde bluetooth için bir çok özellik mevcut belki burlardan ufak bir düzenlemeyle yapılabilir biraz kurcalamak gerekli ( öncelikle geliştirici seçeneklerinden mutlak sesi devre dışı bırak ayarını açıp denediğinizi düşünüyorum çünkü bu ayar kulaklık sesini sistem sesisyle aynı seviyeye çekiyor bu ayarı açarak kulaklığın sistemden bağımsız olarak ses vermesi aktif edilebiliyor gözlemlediğim )
burdaki seçeneklerden ilk planda gözüme çarpan mesela bluetooth ses LHDC kodeği ayarı sistemsel olarak bağlantı kalitesi optimize edilmiş olarak seçili ama ses kaliesi için optimize olarak seçilebiliyor,denenebilir bunun gibi farklı ayarlarda var dediğim gibi bir denemek lazım

Oyla:
Üst Alt