Yardım Airpods ve Android cihaz

7ulasaksoy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulaş
Cihazım
Xaomi mi 8
Konular
35
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu beta
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Android cihazımda airpodsun şarj göstergesini ve pop up özelliğini nasıl en stabil ve göze hoş gelen şekilde kullanabilirim ?

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
olabilir genelde airpods 2 kullananlarda var bu sıkıntı malesef, birde ayrıca geliştirici seçeneklerinde bluetooth için bir çok özellik mevcut belki burlardan ufak bir düzenlemeyle yapılabilir biraz kurcalamak gerekli ( öncelikle geliştirici seçeneklerinden mutlak sesi devre dışı bırak ayarını açıp denediğinizi düşünüyorum çünkü bu ayar kulaklık sesini sistem sesisyle aynı seviyeye çekiyor bu ayarı açarak kulaklığın sistemden bağımsız olarak ses vermesi aktif edilebiliyor gözlemlediğim )
burdaki seçeneklerden ilk planda gözüme çarpan mesela bluetooth ses LHDC kodeği ayarı sistemsel olarak bağlantı kalitesi optimize edilmiş olarak seçili ama ses kaliesi için optimize olarak seçilebiliyor,denenebilir bunun gibi farklı ayarlarda var dediğim gibi bir denemek lazım
Benim airpods'um yok arkadaşım yeni aldı onun iPhone'da efsane ses verirken Mi 9SE'm bağladığımda şok oldum forumdakiler çok az ses çıkıyor derdi inanmazdım harbiden öyle iphone'da %50 de aldığın sesi xiaomide %100 de alıyorsun + Hi-Fi modülü olduğu halde çok az ses çıkıyordu.

Oyla:

Cpt. Price

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi8Lite 128/RN7
Konular
0
Ses sorununu geliştirici seçeneklerinden absolute volume (kesin ses seviyesi gibi bir anlamı var) ayarını kapatarak giderebilirsiniz. Gene de olmadıysa poweramp indirin, preamp ayarını arttırın sesi kesin olarak artar.

Oyla:
Üst Alt