Yardım Airpods Pro, Note9 telefonda ses yükseltme

kedilerden

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bilge
Cihazım
note 9 pro
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Room yok
Telefon Modeli
Note9 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar, bugün Airpods Pro aldım fakat ses düşük. İphone cihazlarda daha yüksek. Bu sesi nasıl yükseltirim, lütfen yardım edin :(

kedilerden

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bilge
Cihazım
note 9 pro
Konular
5
uygulama falan hepsi hikaye arkadaşlar hiç bir yolunu bulamadım ben rom bile değiştirdim ama yok malesef bu arada airdost pro 2 öneriyorum herkese airpods 2 ile kıyasladığımda mikrofon kalitesi hem daha iyi hem şarjı daha uzun gidiyor hemde gayet iyi tatmin edici ses veriyor airpods 2 den daha iyi diyebilirim tabi görünüş olarak airpods önde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada sende kulağından çıkardığında durma özelliğide çalışmıyor olması lazım bende öyleydi airpods 2 de

Ek uygulama ile hâlloldu o ama ses sıkıntı. Galaxy buds live mı alsam?

Oyla:

samettyyavuz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Bankacı
Konular
5
tam kulakiçi değil çok tatmin etmez sony öneririm arkadaşımda vardı epey memnundu sadece şekli biraz büyük onun harici hiç sıkıntısı yoktu gürültü engelleme falan çok iyiydi veya sennheiser true wireless 1 de olabilir

Oyla:

kedilerden

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bilge
Cihazım
note 9 pro
Konular
5
tam kulakiçi değil çok tatmin etmez sony öneririm arkadaşımda vardı epey memnundu sadece şekli biraz büyük onun harici hiç sıkıntısı yoktu gürültü engelleme falan çok iyiydi veya sennheiser true wireless 1 de olabilir

Son sorum olsun hocam, beats studio alıp pro ile takas etmeyi düşünüyorum. Prodan daha iyi olur mu?

Oyla:
Üst Alt