Yardım Airpods Pro, Note9 telefonda ses yükseltme

kedilerden

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bilge
Cihazım
note 9 pro
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Room yok
Telefon Modeli
Note9 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar, bugün Airpods Pro aldım fakat ses düşük. İphone cihazlarda daha yüksek. Bu sesi nasıl yükseltirim, lütfen yardım edin :(

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
hocam iphone telefonda denediniz mi daha fazlamı çıkıyor ses

Oyla:

samettyyavuz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Bankacı
Konular
5
arkadaşım airpodslar android telefonlar ile uyumlu değil malesef... hatta airpods un apple da ki sayfasına girdiğinde uyumlu cihazlar arasında apple harici birşey göremezsin.. o yüzden boşa çabalama bir yolu yok ya apple telefon alacaksın yada bunları iade ediceksin malesef çözülebilir birşey değil.. bende airpods almıştım 1 hafta sonra bu sebepten dolayı iade ettim bir yolu da yok malesef..

Oyla:

kedilerden

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bilge
Cihazım
note 9 pro
Konular
5
hocam iphone telefonda denediniz mi daha fazlamı çıkıyor ses

Evet hocam, baya hem de. Benim telefonda baslar tizler ses çıkmıyor. Hatta sesi biraz kısınca, hiç ses gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşım airpodslar android telefonlar ile uyumlu değil malesef... hatta airpods un apple da ki sayfasına girdiğinde uyumlu cihazlar arasında apple harici birşey göremezsin.. o yüzden boşa çabalama bir yolu yok ya apple telefon alacaksın yada bunları iade ediceksin malesef çözülebilir birşey değil.. bende airpods almıştım 1 hafta sonra bu sebepten dolayı iade ettim bir yolu da yok malesef..

İade aldılar mı hocam?

Hocam bazı android telefonlarda sesi iphone gibi veriyor. Xiaomi de bu sorun oluyor maalesef

Oyla:

samettyyavuz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Bankacı
Konular
5
Evet hocam, baya hem de. Benim telefonda baslar tizler ses çıkmıyor. Hatta sesi biraz kısınca, hiç ses gelmiyor

İade aldılar mı hocam?

Hocam bazı android telefonlarda sesi iphone gibi veriyor. Xiaomi de bu sorun oluyor maalesef
ben bimden almıştım uyumsuz çalışıyor dedim iade aldılar sorun olmadı

Oyla:

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
inşallah iade alırlar hocam

Oyla:

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
Tipik iPhone taktiği desenize... Ya ben ya hiç misali :)

Oyla:

micropod

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sarper
Cihazım
yok
Konular
7
Kulaklığın üzerinden ses kontrolü yok mu ki, ondan olamaz mı acaba? Hem telefonun hem kulaklığın üzerinden ses kontrolü olabilir ayrı ayrı

Oyla:

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
Kulaklığın üzerinden ses kontrolü yok mu ki, ondan olamaz mı acaba? Hem telefonun hem kulaklığın üzerinden ses kontrolü olabilir ayrı ayrı
Benimde aklıma gelmedi değil. Qcy marka kulakların markette uygulaması var. Kurduktan sonra sesi yükseltebiliyorsun. Yüklemeyince ses kısık geliyor. Uygulamasız kullanılmıyor kısaca...

Oyla:

samettyyavuz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Bankacı
Konular
5
uygulama falan hepsi hikaye arkadaşlar hiç bir yolunu bulamadım ben rom bile değiştirdim ama yok malesef bu arada airdost pro 2 öneriyorum herkese airpods 2 ile kıyasladığımda mikrofon kalitesi hem daha iyi hem şarjı daha uzun gidiyor hemde gayet iyi tatmin edici ses veriyor airpods 2 den daha iyi diyebilirim tabi görünüş olarak airpods önde

bu arada sende kulağından çıkardığında durma özelliğide çalışmıyor olması lazım bende öyleydi airpods 2 de

Oyla:
Üst Alt