Çözüldü Airdots Pro Ses Sorunu

Glyph

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Emre
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Pazarlama
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Xiaomi Airdots Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar airdots pro aldım fakat aldığıma pişman etti beni sesi mikrofonu gayet iyi güzel fakat cebime veya 50cm uzağına gidemiyorum kulaklıktan gelen ses kesilip duruyor cebime koyuyorum aynı iç cebime kulağıma yakın şekilde koyuyorum aynı elimdeyken normal çalışıyor ama cebe girince gidiyor neden olabilir çözümü varmı bunun 10m menzili olan bir cihaz neden böyle şey yapar ve geri göndersem alırlarmı kullandığım için problem olur mu ?

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Anladım peki servissiz bir çözümü varmıdır
Yukarıda belirttiğim gibi hocam, farklı bir bluetooth kulaklık ile deneme yaparak telefondan kaynaklı olup olamadığını test edin isterseniz.

Oyla:

Glyph

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Emre
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Pazarlama
Konular
2
Yukarıda belirttiğim gibi hocam, farklı bir bluetooth kulaklık ile deneme yaparak telefondan kaynaklı olup olamadığını test edin isterseniz.
Farklı kulaklık yok farklı telefonda denesem kulaklığı

Oyla:

Glyph

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Emre
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Pazarlama
Konular
2
Rica ederiz hocam geri dönüşünüz bekliyoruz ;)
Kulaklığı LG G3 ile denedim ve araya 2 duvar ve 3m mesafe olmasına rağmen sıkıntısız çalışıyor ben telefonumu suya düşürdüm ve anakart değişti bluetooth da mantıken değişmesi lazım ve böyle problemim var telefonumun garantiside var ve serviste yaptırdım bunun sorumlusu hala ben miyim acaba ?

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Kulaklığı LG G3 ile denedim ve araya 2 duvar ve 3m mesafe olmasına rağmen sıkıntısız çalışıyor ben telefonumu suya düşürdüm ve anakart değişti bluetooth da mantıken değişmesi lazım ve böyle problemim var telefonumun garantiside var ve serviste yaptırdım bunun sorumlusu hala ben miyim acaba ?
Değilsiniz tabi hocam, isterseniz tekrardan servise gönderin. Arıza olarak açıklama kısmına sorunuzu açıklayıcı bir şekilde belirttin.

Oyla:

Glyph

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Emre
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Pazarlama
Konular
2
Değilsiniz tabi hocam, isterseniz tekrardan servise gönderin. Arıza olarak açıklama kısmına sorunuzu açıklayıcı bir şekilde belirttin.
Pazartesi günü müşteri hizmetlerini arıyıcam ve fiyat alıcam bluetooth parçasının eğer 50-100 derse yaptırırım büyük ihtimal 200 300 derse ne gerek var kulaklığı satarım 0 nasıl olsa :D eğer fiyat hakkında bilginiz varsa yazabilirmisiniz

Oyla:
Üst Alt