Attığınız resimde yazıyor.Hocam fotoğrafını attığım kulaklık redmi airdots. Yeni aldığım kulaklık dağıtıma çıkmış görünüyor. Bugün büyük ihtimalle elimde olur. Bahsettiğiniz özelliklere (codes,vendor...) nereden bakabilirim?
Yeni aldığım kulaklığın vendor kısmını nerden öğrenebilirim? diğer özelliklerini buldum.Attığınız resimde yazıyor.
doğrudur hocam benimle birlikte bir kişi daha aynı satıcıdan almış. Orjinal olduğunu belirtmiş.hocam satıcı hepsiburada olmadığı için emin olamıyorum bende böyle durumlarda
Hocam cihaz eline geçtiyse aynı programla özelliklerini aç buraya at. Bak battery level yazısının üstünde yazıyor Vendor diye.Yeni aldığım kulaklığın vendor kısmını nerden öğrenebilirim? diğer özelliklerini buldum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
doğrudur hocam benimle birlikte bir kişi daha aynı satıcıdan almış. Orjinal olduğunu belirtmiş.
Fiyat 10 lira daha düşmüş hocam. Bu bluetooth kulaklıkların piyasasını bilmiyorum açıkçası. Satıcı hepsiburada olsa düşünmeden alırım ama emin olamadım bendeBende sizin gibi mi earphone 2 basic alacaktım ama airdots pro 2 fiyatını görünce bende bunu almak istedim ama sahte mi acaba ne yapsak alsammı satıcı Enpa Teknoloji A.Ş
Zaten habire fiyat düşüyorlar, şimdi de 199₺ olduArkadaşlar airdots pro 2 fiyatı çinde 300yuan tl bazında çevirip vergileri eklediğimizde 300tl altı bir fiyatla satılması mantıklı gibi durmuyor . Bu yüzden ürünün orjinal olduğunu bence hiç düşünmenize gerek yok.