Hocam uygulama ile ilgili sıkıntı çeken çok kişi var, Dotroid deneyebilirsiniz.Eyüp Batuhan Hocam kulaklık kargoya verilmiş. Güncelleme yapmak için mi ai uygulamasını telefona kuramıyorum çünkü işletim sistemim arm64-v8a. Geldiğinde nasıl güncelleyeceğim?
Link atar mısınız?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
/
Uzun zamandır takip ediyordum anlık olarak fiyatı 166tlye düşünce aldım.
bakacağım dostum, teşekkür ederim.Hocam uygulama ile ilgili sıkıntı çeken çok kişi var, Dotroid deneyebilirsiniz.
satıcı ben satın aldıktan sonra ürünü kaldırdı hocam. Dün webteknoda 360tl idi.Link atar mısınız?
hocam hangi bölümleri istiyorsunuz?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
şu uygulamayı indir. buradaki vendor vs. bölümlerini yaz. satıcı hepsiburada değilse sahte olma ihtimali çok yüksek.
hocam buradaki bilgilere bakarak orijinal olup olmadığını anlayabilirsiniz. Şuan taktığınız kulaklık orijinal. Üstteki koduna bakarak Airdots S olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca Vendor kısmında Dongguan Liesheng tarafından üretildiği yazıyor. Bu Airdots S'in üreticisi olan firmadır. Bu kulaklık SBC codec destekliyor. Yeni aldığınız kulaklıkta SBC, ACC ve LHDC olmalı codec bölümünde ve Vendor kısmında tahminim 1More yazmalı. Vendor kısmında Unkown yazıyorsa veya codecleri eksikse çakmadır.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
/
Şuanki kulaklığımı dediğiniz şekilde yaptım hocam. Burada neye bakıp, dikkat etmem gerekiyor? m.menguc
Hocam fotoğrafını attığım kulaklık redmi airdots. Yeni aldığım kulaklık dağıtıma çıkmış görünüyor. Bugün büyük ihtimalle elimde olur. Bahsettiğiniz özelliklere (codes,vendor...) nereden bakabilirim?hocam buradaki bilgilere bakarak orijinal olup olmadığını anlayabilirsiniz. Şuan taktığınız kulaklık orijinal. Üstteki koduna bakarak Airdots S olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca Vendor kısmında Dongguan Liesheng tarafından üretildiği yazıyor. Bu Airdots S'in üreticisi olan firmadır. Bu kulaklık SBC codec destekliyor. Yeni aldığınız kulaklıkta SBC, ACC ve LHDC olmalı codec bölümünde ve Vendor kısmında tahminim 1More yazmalı. Vendor kısmında Unkown yazıyorsa veya codecleri eksikse çakmadır.