Ana Başlık Airdots Dolandırıcılığı

HaQaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
Bende 20 lira indirim koduyla 113 liraya düştüğü için ürünü Trendyol Nethouse satıcısından aldım, ''Trendyol sahte airdots'' diye her yerde başlıklar açıldığını ürünüm kargodayken gördüm :)) ürün dün öğleden sonra geldi kutusuna bakıp ona göre iadeye götürürüm dedim, açtım poşeti arkada Rrdmi yazısı felan bekliyorum kendimi şartlandırmışım dolandırıldım diye. Poşeti açtım ürün global versiyon çıktı Earbuds yazıyor, kutuda ki bütün yazıları doğru , içini açtım kutu içeriği doğru 9 dilde yazılmış 170 sayfa bir kitapçık, 8 dilde yazılmış garanti broşürü ve birde 20 sayfa tamamen Türkçe bir broşür vardı. Girdim Youtub'a fake vs. original airdots diye en az 5 video izledim ,önce kutuyu inceledim arkada ki yazılar silik gibi ve hiç harf hatası yok doğru, kutu 90 derece açılıyor doğru, R L harfleri ele takılmıyor doğru, sağ kulaklıkta ki silikonu çıkarınca iğne ucu gibi yazıyla bir şeyler yazıyor o kısımda doğru, silikonlar tam mat siyah değil arkayı gösteren transparan şekilde doğru, ''bu kadar kriterden geçti hala da çakma ise helal olsun adamlar yapmış'' diyerek açtım kulaklığı ve dünden beri kullanıyorum. Sesini felan biliyordum zaten, almadan önce kendi silikonlarımı arkadaşımın kine takıp bi 10 dakika test etmiştim, şuanlık sorunsuz kopma hiç olmadı, üstte bi arkadaş kutunun altında wirelesa yazıyor demiş şimdi yine kontrol ettim :D Paranoyak olduk iyice. Bugün öğrendiğim bilgileri paylaşayım belki bir faydam olur.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hayırlı olsun hocam iyi denk gelmiş.

~Redmi 5 Plus~

Mic-Tramp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halit
Cihazım
Redmi note7
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Trendyol da 25 i indirim varmış bekliyorum hocam 100tl bandına düşerse alicam. HB den bakdim şuan 139 Trendyol 130 TL bakalım düşecek mi haber eden olursa faydalanalim

erkannhl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ceylan
Cihazım
xiomi
Konular
0
Dün 129tl civarındaydı mega20 kodu 110tl civarında alınabiliyordu dedim akşam indim yaparlar kombo olur, öğleden sonra kodu iptal ettiler bide üstüne zam yaptılar 143tl oldu şaka gibi eldeki kuştan olduk iyi mi :)

hasan1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
mi4
Konular
4
Arkadaşlara tekrar tekrar geçmiş olsun diyor, ve düşünen arkadaşlar için forumumuzun market linkini tekrar buraya ekliyorum almayı düşünenlerede şimdiden hayırlı olsun tercih bunun üzerine tabiki siz değerli arkadaşların. :)

Hocam merhaba bende bu siteden aldım 1 ay önce. konuyu şimdi gördüm. Sitede global versiyon yazıyor fakat benim kutuda airdots yazıyor yazılar çince ayrıca şarj kutusunun üstünde redmi yazıyor altında ise yazılar çok küçük ve orjınal olan earbuds ın kutusunun altındaki yazılardan daha küçük ürünüm orjinalmi yardımcı olurmusunuz acaba?
Not: kutunun içinden garanti belgesi ve bahsedilen 1xx sayfalık kitapçık çıkmadı sadece katlanmış uzun bir kağıt var ve çince.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hasan1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
mi4
Konular
4
Evet hocam global versiyon
Hocam merhabalar global versiyon geliyor demişsiniz fakat bende forumun sitesinden aldım ve çin versiyonu olan airdots geldi. 1 ay önce almıştım konuyu şimdi gördüm. Ürünümün garantisi varmı ve sahte olma ihtimali varmıdır acaba çünkü forumun sitesinden alan herkesin kutusunda earbuds yazarken benimkinde airdots yazıyor şarj kutusunda da redmi yazıyor.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam merhabalar global versiyon geliyor demişsiniz fakat bende forumun sitesinden aldım ve çin versiyonu olan airdots geldi. 1 ay önce almıştım konuyu şimdi gördüm. Ürünümün garantisi varmı ve sahte olma ihtimali varmıdır acaba çünkü forumun sitesinden alan herkesin kutusunda earbuds yazarken benimkinde airdots yazıyor şarj kutusunda da redmi yazıyor.

Donanımsal olarak her hangi bir farkları yok hocam. Arkadaşlarımız yeni sipariş vereceklerini belirttikleri için onlara gönderilecek ürünlere ilişkin bilgilendirmede bulundum. Ek bilgi olması için Redmi ve Airdots modelleri arasındaki farkları da ekleyeyim.
1. Earbus CE sertifikalı (Avrupa’da bir ürünün satılabilmesi için CE sertifikalı olması gerekmektedir.) , Airdots CCC sertifikalı (Çin’de satılabilmesi için gerekli olan sertifikadır)
2. Earbuds kutusunda Çince ve İngilizce bilgiler bir arada yer alırken, Airdots kutusunda sadece Çince bilgiler yer alıyor
3. Earbuds kutusu ve kutusunda yer alan kullanım kılavuzu çoklu dilde iken, Çin versiyonun paketinde sadece Çince kullanım kılavuzu yer alıyor.

hasan1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
mi4
Konular
4
Donanımsal olarak her hangi bir farkları yok hocam. Arkadaşlarımız yeni sipariş vereceklerini belirttikleri için onlara gönderilecek ürünlere ilişkin bilgilendirmede bulundum. Ek bilgi olması için Redmi ve Airdots modelleri arasındaki farkları da ekleyeyim.
1. Earbus CE sertifikalı (Avrupa’da bir ürünün satılabilmesi için CE sertifikalı olması gerekmektedir.) , Airdots CCC sertifikalı (Çin’de satılabilmesi için gerekli olan sertifikadır)
2. Earbuds kutusunda Çince ve İngilizce bilgiler bir arada yer alırken, Airdots kutusunda sadece Çince bilgiler yer alıyor
3. Earbuds kutusu ve kutusunda yer alan kullanım kılavuzu çoklu dilde iken, Çin versiyonun paketinde sadece Çince kullanım kılavuzu yer alıyor.
Teşekkürler hocam öncelikle yani ürünün sahte olma ihtimali yok değilmi? Ayrıca Çin versiyonu da olsa garantisi varmı ürünün çünkü bende faturası var.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Teşekkürler hocam öncelikle yani ürünün sahte olma ihtimali yok değilmi? Ayrıca Çin versiyonu da olsa garantisi varmı ürünün çünkü bende faturası var.

Cepport güvenilir bir firmadır hocam böyle bir durum olmaz. Garantisi var tabiki ürünün faturanızın olması yeterli.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Hayır hocam elbette ki sahte olma ihtimali yok :) Ürününüz 2 yıl garantilidir. Her hangi bir sorun yaşamanız halinde 0850 305 19 23 numaralı telefondan ilgili arkadaşlarımızla iletişime geçerek ya da bana özel mesaj yoluyla ulaşarak garantiye gönderebilirsiniz.

Üst Alt