Evet bu konu için ayrıyeten yazı koymuşlar trendyoldan almıştım orjinal dediler olmadığını düşünüyorum emin olup iade etmek amacım orjinalde kullanıcam şarja taktım sahtelerdeki gibi yanıp sönüyor r ve l harfleri kabartılı ama kulak içinde kod yazıyor birde kutuda barkot vardı ama koruma bandı yoktu o yüzden kararsızımKulaklık gibi hijyen sorunu yaşanabilen ürünlerde cayma hakkı yani koşulsuz iade genellikle kabul edilmiyor bu nedenle kulaklığınızı iade etmek istiyorsanız elinizde ürünün arızalı, hasarlı ya da ayıplı olduğuna veya orijinal olmadığına dair bir kanıtın olması gerekli. Eğer şüpheniz orijinal olmadığına yönelikse alıntıladığınız sayfadan doğrulama yapmanız en sağlıklı ve kesin sonucu verecektir.
Tabii bu yazdıklarım genel kurallar. Sitenin veya satıcının iade koşulları değişiklik gösterebilir. Satın aldığınız yer ile iletişime geçerseniz geçerli koşullar hakkında bilgilendirme yapılacaktır.
Anlattıklarınıza göre orijinal durmuyor fakat airdots modelinin pek çok versiyonu çıktı ve her birinin özellikleri de farklı. En sağlıklısı authenication sitesi üzerinden doğrulama almanız. Eğer doğrulama gerçekleşirse kulaklığınız orijinaldir gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Eğer doğrulamadan geçemezse de orijinal değildir ve iade talebi açabilirsiniz. Maalesef ki Trendyol elektronik ürünlerin iadesinde pek güvenilir değil diye biliyorum ama yine de bir şansınızı deneyin.Evet bu konu için ayrıyeten yazı koymuşlar trendyoldan almıştım orjinal dediler olmadığını düşünüyorum emin olup iade etmek amacım orjinalde kullanıcam şarja taktım sahtelerdeki gibi yanıp sönüyor r ve l harfleri kabartılı ama kulak içinde kod yazıyor birde kutuda barkot vardı ama koruma bandı yoktu o yüzden kararsızım
Anlattıklarınıza göre orijinal durmuyor fakat airdots modelinin pek çok versiyonu çıktı ve her birinin özellikleri de farklı. En sağlıklısı authenication sitesi üzerinden doğrulama almanız. Eğer doğrulama gerçekleşirse kulaklığınız orijinaldir gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Eğer doğrulamadan geçemezse de orijinal değildir ve iade talebi açabilirsiniz. Maalesef ki Trendyol elektronik ürünlerin iadesinde pek güvenilir değil diye biliyorum ama yine de bir şansınızı deneyin.
casibao hocam kutuyu bir incelesin, cevap verecektir. Kendisi airdots versiyonları konusunda benden çok daha tecrübelidirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rica etsem sorgu yapabilirmisiniz giremiyorum sayfaya açılmıyor
Yardımlarınız için teşekkür ederimAnlattıklarınıza göre orijinal durmuyor fakat airdots modelinin pek çok versiyonu çıktı ve her birinin özellikleri de farklı. En sağlıklısı authenication sitesi üzerinden doğrulama almanız. Eğer doğrulama gerçekleşirse kulaklığınız orijinaldir gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Eğer doğrulamadan geçemezse de orijinal değildir ve iade talebi açabilirsiniz. Maalesef ki Trendyol elektronik ürünlerin iadesinde pek güvenilir değil diye biliyorum ama yine de bir şansınızı deneyin.
Çok teşekkürler sağolun beklemedeyimcasibao hocam kutuyu bir incelesin, cevap verecektir. Kendisi airdots versiyonları konusunda benden çok daha tecrübelidir![]()
Merhaba bu kutu görselinden anlamamız biraz zor olsada orjinale benziyor piyasada ki fake ürünlerin dış kutularını birebir aynı yapıldığını da gördüm.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rica etsem sorgu yapabilirmisiniz giremiyorum sayfaya açılmıyor
Merhaba bu kutu görselinden anlamamız biraz zor olsada orjinale benziyor piyasada ki fake ürünlerin dış kutularını birebir aynı yapıldığını da gördüm.