- Adım
- Uluka
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 1
Hepsiburada üzerinden satıcısı Hepsiburada olan earbuds s aldım izlediğim videolarda kapağın altındaki Beyaz yazılar yoktu acaba sahte mi bu arada kodu sorgulama yaptım orijinal çıktı ama içime kuşku oluştu yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler.
Hocam merhaba. Bende satıcının Hepsiburada'nın olduğu basic 2 siparişi verdim. Tam olarak kutunun altında ki kazılan alandaki güvenlik/orjinallik sorgulamasının da yöntemini bulmuşlar diye okudum bir kaç yerde. Ama esas yöntem olarak en doğru ve en güvenilir yöntem o kazılan alandaki kodu o doğrulama sitesine girince o kodun kaç defa sorgulandığı (birden fazlaysa işte 300 kadar sorgulandı, ilk defa sorgulanıyorsa da tebrikler ilk defa sorgulandı gibi) şeklinde bir yazı çıkıyormuş. Siz doğrulama yaparken hangi yöntemi denemiştiniz? Hepsiburada'yı arayıp ürün orijinal mi diye sordum (telefon görüşmeleri kaydediliyor, sahte çıkarsa elimde resmi delil olsun diyerek) Hepsiburada'nın kendi sattığı tüm ürünler resmi distribütör garantili ve yüzde yüz orijinaldir diye bir cevap aldım.