Soru Ahizede ve müzikte ses kısılması

Erknbstg

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erkan baştuğ
Cihazım
Redmi note 4
Konular
1
Selam dostlar. Cihazımda bi problem var belki çözümünü bilen vardır. Arama yaparken ahizeden gelen ses önce yüksek bi tonda başlayıp sonra bi tık düşüyor aynı şey müzik açarken de oluyor kablolu ve kablosuz kulaklıkla denedim müzik önce yüksek tonda başlıyor sonra bi ton düşüp devam ediyor şarkıyı sarınca veya değiştirince yine aynı şey oluyor.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Sol üst kısma bakınız.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
Sol üst kısma bakınız.

Zenex hocam dediğiniz gibi efs klasörü de oynama yapsak dahi stabil çalışmayacağını öğrenmiş olduk sayenizde

Peki takıldığım konu ise KVK garantili veya delta garantili cihazlar da volteyi aktif olarak kullanabiliyorken aynı cihaz olmalarına rağmen neden yurt dışından getirilen cihazlarda volte sorunu oluşuyor

Örnekte verdiğim gibi valide hanım da rn4x var bende de rn4x var bendeki garantisiz validedeki garanti tili onda volte sorunsuz şekilde çalışıyor lakin bendeki cihaz inat etti çalışmamak ta

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Zenex hocam dediğiniz gibi efs klasörü de oynama yapsak dahi stabil çalışmayacağını öğrenmiş olduk sayenizde

Peki takıldığım konu ise KVK garantili veya delta garantili cihazlar da volteyi aktif olarak kullanabiliyorken aynı cihaz olmalarına rağmen neden yurt dışından getirilen cihazlarda volte sorunu oluşuyor

Örnekte verdiğim gibi valide hanım da rn4x var bende de rn4x var bendeki garantisiz validedeki garanti tili onda volte sorunsuz şekilde çalışıyor lakin bendeki cihaz inat etti çalışmamak ta

Volte simgesini görüyor musunuz garantili cihazda? Sizin hattın volte servisi açık mı?

Oyla:

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
Volte simgesini görüyor musunuz garantili cihazda? Sizin hattın volte servisi açık mı?

Valide hanımın cihazında volte aktif dediğiniz simge görünüyor aktif olarak kullanabiliyor sadece merkezi yerlerde
Benim hattın volte servisi aktif mesaj geldi aktif olarak kullanabilirsiniz diye ama sanırım başka bir sorun var çözemedim

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Valide hanımın cihazında volte aktif dediğiniz simge görünüyor aktif olarak kullanabiliyor sadece merkezi yerlerde
Benim hattın volte servisi aktif mesaj geldi aktif olarak kullanabilirsiniz diye ama sanırım başka bir sorun var çözemedim

Hocam ims apn si ekleyiniz. Erişim noktası adlarına girin, yeni apn tıklayın, Ad: ims Apn: ims Apn türü: ims bu şekilde bir apn oluşturun ve alt taraftaki 3 noktadan kaydedin. Doğru oluşturduysanız apn görünmeyecektir. Sonrasında ayarlar-sim kartlar kısmından volte aktif edin. Açılması gerekli. Tabiki romla da alakalı

Oyla:

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
Hocam ims apn si ekleyiniz. Erişim noktası adlarına girin, yeni apn tıklayın, Ad: ims Apn: ims Apn türü: ims bu şekilde bir apn oluşturun ve alt taraftaki 3 noktadan kaydedin. Doğru oluşturduysanız apn görünmeyecektir. Sonrasında ayarlar-sim kartlar kısmından volte aktif edin. Açılması gerekli. Tabiki romla da alakalı

Dediklerinizi harfiyen uyguladım zenex hocam şuan yeniden başlatıyorum

Oyla:

erdinccinar1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erdinç
Cihazım
redmi note 4
Konular
20
Arkadaslar merhaba telefonu alali 5 gun oldu 2.gun sarja taktigimda %100 sarj ettim fisten cikardigimda 99a dustu sarj hizli tukenmeye basadi sarji bittikten sonra tekrar taktim bu sefer 98e kadar sarj oldu ve gosterge ilerlemedi fisi cikarip taktigimda %100 oldu ve gene cikardigimda 99 a dusum sarj hizli tukenmeye basladi sizce bu sorunu nasil duzeltebilirim?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Arkadaslar merhaba telefonu alali 5 gun oldu 2.gun sarja taktigimda %100 sarj ettim fisten cikardigimda 99a dustu sarj hizli tukenmeye basadi sarji bittikten sonra tekrar taktim bu sefer 98e kadar sarj oldu ve gosterge ilerlemedi fisi cikarip taktigimda %100 oldu ve gene cikardigimda 99 a dusum sarj hizli tukenmeye basladi sizce bu sorunu nasil duzeltebilirim?

Üzerindeki rom nedir?

Oyla:

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
Üzerindeki rom nedir?

Global rom kullanıyorsanız globalde böyle bir bug mevcut romu değiştirmenizi Epicrom yüklemenizi tavsiye ederim tabiki forumda bulunan uzman arkadaşlar daha iyi bilirler

Oyla:

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25

Global rom kullanıyorsanız globalde böyle bir bug mevcut romu değiştirmenizi Epicrom yüklemenizi tavsiye ederim tabiki forumda bulunan uzman arkadaşlar daha iyi bilirler

Oyla:
Üst Alt