- Adım
- Devransahinx
- Cihazım
- Redmi note 7
- Konular
- 81
Bende aynı sürümü kullanıyorum,bir sorun yok bende, ekteki gibi temizleme yapıp dener misiniz?Denedim
Yaptım hocam olmuyorBende aynı sürümü kullanıyorum,bir sorun yok bende, ekteki gibi temizleme yapıp dener misiniz?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güncelleme sonrası durum aynı şekildeRom ile akalalı bir bug olabilir hocam
Hocam ss deki temizlemenin ikisinide yapın.Güvenlikten temizle yapın, twrp ye girip dalvik art cache ve cache wipe yapıp reboot edin.Yaptım hocam olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güncelleme sonrası durum aynı şekilde
Uygulamalar tekrardan mı gidicekHocam ss deki temizlemenin ikisinide yapın.Güvenlikten temizle yapın, twrp ye girip dalvik art cache ve cache wipe yapıp reboot edin.
Hayır uygulamalar gitmez hocam,gereksiz kalıntıları temizliyor gibi düşünün.Sadece dediğim 2 wipe yapın ama.Uygulamalar tekrardan mı gidicek
Uyguladım fakat sorunlar devam etmekte.Hayır uygulamalar gitmez hocam,gereksiz kalıntıları temizliyor gibi düşünün.Sadece dediğim 2 wipe yapın ama.
Play store,ayarlar, uygulama indirme tercihlerini kontrol edin bir,eğer sorun devam ederse ağ kaynaklı gibi geliyor bana hocam.Uyguladım fakat sorunlar devam etmekte.
Hocam mobil erişim noktasi ile wifi kullanıyorum modem değilDevransahinx hocam ben bu sorunu kendim için çözdüm Kablosuz güvenlik kısmından WPA+WPA 2 olan güvenlik tipinii sadece WEP olarak değiştirdim ve modemi yeniden başlattım ve Şifreleme tipinide WPA 2 olarak değiştirdim şuanda bir sıkıntı yaşamıyorum büyük boyutlu uygulamaları da sorunsuz indirmeye başladı. Xiaomi Mi Wifi Repeater Pro cihazım vardı onda da odalara çok stabil dağıtmıyordu mesela Ağı oda daha stabil dağıtmaya başladı interneti sizde deneyin derim.