- Adım
- Devransahinx
- Cihazım
- Redmi note 7
- Konular
- 81
Mevcut google play güncellemelerini kaldırın bu sürümü indirip kurun (eğer tarayıcıdan da dosya indirmiyorsa wifi'de sorun var)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rom ile akalalı bir bug olabilir hocamBenim sürüm bu hocam ama bende arkadaşla aynı hatayı değişik şekilde alıyorum büyük boyutlu dosya indirmelerinde ağ bekleniyor veya indirme bekleniyor deyip kalıyor, bazen indirme yapıyor ama başarısız oluyor indiremiyor.
Güncelledim fakat sorun devam etmekteMevcut google play güncellemelerini kaldırın bu sürümü indirip kurun (eğer tarayıcıdan da dosya indirmiyorsa wifi'de sorun var)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kullandığınız rom nedir ?Güncelledim fakat sorun devam etmekte
Redmi Note 7 son sürüme güncelleyinEu kullanıyorum 9.10.12 güncelleme var yapayım mı?
xiaomi.eu romlarda ota diye birsey yok attığım bağlantıdan o da indirip yüklüyor. nasıl isterseniz o sekilde yükleyebilirsinizOtadan olmaz mı ?
xiaomi.eu romlarda ota diye birsey yok attığım bağlantıdan o da indirip yüklüyor. nasıl isterseniz o sekilde yükleyebilirsiniz
Hocam peki uygulamalar silinmeden güncelleme oluyor mu?xiaomi.eu romlarda ota diye birsey yok attığım bağlantıdan o da indirip yüklüyor. nasıl isterseniz o sekilde yükleyebilirsiniz