- Adım
- Mert
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Konular
- 27
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam karıştırdınız hep bi recovery bi magisk ,rn8 için olan termali bile kurdunuz . Şuan 464te iseniz sıkıntı yok. Bizim cihaz için magisk yöntemi stabil çalışmıyor en azından benim denediğimde. Uygulama ikonları kayboluyor systemui sürekli yeniden başlıyor vs. Recovery olanı da sorunsuz hale getirmek için opengl dosyasının içindeki bir kaç kodu değiştirmemiz gerekiyo.Hocam ben magisk olanini indirdim demin yukledim acilis ekraninda kaldi unlocked yazisinda yani. Sonra root sildim reboot ettim 1 dk bekledim yeniden baslattim 1 dk bekledim acildi snra root kurdum suan thermali kurdum sabit duruyorum zaten kurulmuyor suan burda duruyorum bakalim guncellenirse kurarim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bzmki akilli sistem telefonlar oldugu icin system de ne degisse zaten fastboot a dusuyor bende dusmemesi icin tek tık yukleme aracindaki recovery i attim hafiza kartina tecrubelerimdeki fastboot a dusurme olaylarinda ne flashladiysam ordan da recovery yi flasliyorum en azindan fastboot a dusmek yerine twrp de kaliyor buda degisik bi yontem
Ben cihazı alalı 2-3 hafta oluyo henuz fastboota hiç düşmedim
Bu arada magisk bootloopa düşme denediniz kullandığınız sürüm olabilir. Magisk yöntemi sadece magisk canary sürümünde çalışıyor. Termal için sıkıntı yok stabil magisk sürümlerinde de çalışıyor